[Adana - MT]

Merhaba arkadaslar,iyi cumalar...

Bugun ise motorla gelmenin keyfini yasiyorum,ozlemisim...Dun Fazer Muzafferden gelen telefon beni kendime getirdi:)daha ne bekliyorsunuz motora binmek icin,diger sehirlerde millet kar-kis-kiyamet yollarda yuruyemiyor bile siz bu havada burun-kirin ediyorsunuz...:jocolor:hadi kalk ve sur...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:..........Aslinda baska birseyler soyledi ama ben boyle anladim:thumleft:Abi saygilar...:queen:

Muzaffer(cbf olan:cherry:)guzel bir plan ::biggrinn..katilmak isterim sahsen...Ben de yarin aksam netlestirebilirim ancak...

hocam plan süper, gezeceğimiz yerleri de tuttum, her zamanki gibi ön saflarda yerimi ayırınız lütfen... ::gazla::

Hadi len :p

Merhaba arkadaslar,iyi cumalar...

Bugun ise motorla gelmenin keyfini yasiyorum,ozlemisim...Dun Fazer Muzafferden gelen telefon beni kendime getirdi:)daha ne bekliyorsunuz motora binmek icin,diger sehirlerde millet kar-kis-kiyamet yollarda yuruyemiyor bile siz bu havada burun-kirin ediyorsunuz...:jocolor:hadi kalk ve sur...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:..........Aslinda baska birseyler soyledi ama ben boyle anladim:thumleft:Abi saygilar...:queen:

Muzaffer(cbf olan:cherry:)guzel bir plan ::biggrinn..katilmak isterim sahsen...Ben de yarin aksam netlestirebilirim ancak...

Beklerim :cat:

bende bu hafta evde masaya elimi vurdum ve geziye gidecegim dedim. tabi derin bir sessizlik oldu ben oyle sert hareketler yapinca. daha sonra bu kadar prova yeter diyip karimi aradim telefonla. kibarca sordum izin verdi ve bu pazar gunu bende kesin geliyorum insallah geziye...

Günaydın arkadaşlar :rendeer:

Ambar sayımı başladı, allahın izniyle bugün geç saate kadar bitirecem :cat:

bende bu hafta evde masaya elimi vurdum ve geziye gidecegim dedim. tabi derin bir sessizlik oldu ben oyle sert hareketler yapinca. daha sonra bu kadar prova yeter diyip karimi aradim telefonla. kibarca sordum izin verdi ve bu pazar gunu bende kesin geliyorum insallah geziye...

Hayranım senin ifadelerine :mrgreen:

gunaydın
geziye gidecek arkadaslara iyi eglenceler

borusanın kurucusu olan asım kocabıyık kaybetbik.allah rahmet eylesin

gunaydın
geziye gidecek arkadaslara iyi eglenceler

borusanın kurucusu olan asım kocabıyık kaybetbik.allah rahmet eylesin

Fuat,
Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.

---------- Post added at 11:28 ---------- Previous post was at 11:26 ----------

Arkadaşlar,
İyi hafta sonları diliyorum. Gezecek arkadaşlara keyifli sürüşler.

Merhaba dostlarım, hayırlı cumalar :rendeer:

Pazar günkü %90 oranında benim planımı açıklıyorum,

Saat 10 moladan eşimle birlikte hareket. Mersinde Teknede Balık, sonra sahilde Nargile, zaman kalırsa Sarnıçta tatlı ve eve dönüş. Proğrama uymak isteyen buraya bilidirsin birlikte gideriz. Gidip gitmeyecem yarin kesinleşir.

Katılımcı
-Murat Hoca ve VFR
-Recep Albayım 1100xx büyük bir ihtimalle

Arkadşlar, yarin gezi gidip gitmeyecem kesinleşti, GİDİYORUZ :flower: bu arada bizim Burak evden izini kopara bilmiş oda geliyor :cat:

Yusuf hayirli olsun gitmis FJR, Muzo ile goz temasini kaybetme o sana yakisan bir seyler ayarlar :)

Sayın abilerim Mola da 9:30 buluşma 10:00 da hareket... Doğrumudur ... ::gazla::::gazla::::gazla::::gazla::::gazla::::gazla::

tuc

abilerim yarın adanaya geliyorum.eğer bir toplantınız felan olursa beni bilgilendirebilir misiniz sizin tanışmak isterim fırsat olursa.mesajdan birinize telefon numaramı vereyim öyle irtibat kurabiliriz.

Hava ampul, ekip super, guzergah harika dolayisiyla gezi muhtesem... katilan arkadaslara tesekkurler....

Geziye katılan arkadaşlara teşekkürler. Harika bir gezi oldu...::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar