[Adana - MT]

günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar oooooo mufazfer abi hayırlı olsun:rendeer: desene bu hafta ben baklavadan yırttım:pşimdi yeni kasa cbf 1000ninde juyrugu bayagı bi egridir zati fabrika alacak insanları biliyor bunlar kuyrugu dogrultuyo diye kuyruk tarafıyla fazla ilgilenmiyomuşşşşş hadi hayırlısı bakalım:queen:

Vay ben böyle fabrikanın :mrgreen: Kuyruk sırasına atlamayalım lütfen :wiinkk:

Gunaydin Arkadaslar,

Herkese hayirli isler,iyi haftalar..

Muzaffer hocam,yeni motorun hayirli ugurlu olsun.Tekerin duz bassin...:thumleft:

Sana oyle geliyordur,tekrar bi bak istersen:queen:

Teşekkür ederim...:rendeer: Darısı olmayanlara, kuyruğu daha detaylı incelicem ama bence gayet düzgün duruyor :mrgreen:

hayırlı olsun , bir dönem yeni kasasını kullandım,
ara hızlanma yakıt gayet güzel, iyi bir seçim yapmışsınız,full aksesuarlı ise fiyatta iyi,
lastiği 180 ile değiştiğinizde ise sürüşte büyük bir fark hissedilmiyor ancak yan çantalar varsa kafayı biraz sallıyor bilginize...

kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

Bilgilendirme için Teşekkür ederim :rendeer: Allah daha iyilerini size nasip etsin :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:01 ----------

Günaydın arkadaşlar, iyi haftalar diliyorum. Muzaffer hayırlı olsun.:thumleft: Allah kaza bela vermesin.

Teşekkür ederim Hüseyin:rendeer:

merhaba arkadaşlar,
hayırlı haftalar,

Muzaffer kardeşim hayırlı olasun.
Keyifli sürüşler diliyorum.

Birader,
Kuyruk doğrultma bir gelenek oldu artık kurtuluşun yok:queen:

Önce bi belimi doğrultim, sonra motorun kuyruğunu doğrulturum :mrgreen:

İyi günler.. İyi haftalar herkese...:rendeer:
Haftanın başında tam motosiklet havası ...::gazla::::gazla::::gazla::::gazla::::gazla::
Muzaffer abimin şerefine...::139::::sefereee

İyi günler.. İyi haftalar herkese...:rendeer:
Haftanın başında tam motosiklet havası ...::gazla::::gazla::::gazla::::gazla::::gazla::
Muzaffer abimin şerefine...::139::::sefereee

Bu hafta sonu hava güzel olsada ambar sayımı var, ancak ondan sonra binebilirim :pr: artık yeni yılda yeni motorumla gezerim :thumleft:

6 Ocak 2013 Pazar günü hissediyorum ki hava çok güzel olacak...::145::::139::::comico::::gleam::
Yeni yıl, yeni heyecanlar çıkacaz yollara ADANA MT... ::gazla::::gazla::::xicon_ev::xicon_ev::piloot::::piloot::::gazla::::gazla::::xicon_ev::xicon_ev::piloot::::piloot::

tuc

abilerim o değilde 31 aralık akşamı herhangi bir toplantı felan düşünüyor musunuz ?

İyi akşamlar dostlar!
Muzaffer hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin, tekerine taş değmesin.....

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar,bugün hava açık.bende motorla işe gelmenin keyfini yaşadım.:flower:

Merhaba arkadaşlar,
Güneşli güzel bir güne merhaba:flower:

---------- Post added at 11:27 ---------- Previous post was at 11:24 ----------

abilerim o değilde 31 aralık akşamı herhangi bir toplantı felan düşünüyor musunuz ?

Benim bildiğim bir plan yok.
Olacağını pek sanmıyorum.:silent:

Arkadaşlar merhaba, biraz önce bilfen okulları önünde bir minübüs motosiklete çarpmış ve kaçmış. Motosikleti kullanan kişinin durumuda oldukça ağırmış. hoş bir haber değil ama paylaşmak istedim.

Gecmis olsun, dilerim atlatir ve sagligina kavusur. Allah tum motorculari korusun, hem carpiyor hem de kaciyor.... diyecek soz bulamiyorum.

Çok üzüldüm... Motorcu arkadaşımıza geçmiş olsun...
Hiç hesaba almıyorlar bizi lütfen kontrollerimizi çok iyi yapalım...

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.
kaza konusundaki fikirlerinize katılıyorum.o arkadaşa geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar