günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar oooooo mufazfer abi hayırlı olsun:rendeer: desene bu hafta ben baklavadan yırttımşimdi yeni kasa cbf 1000ninde juyrugu bayagı bi egridir zati fabrika alacak insanları biliyor bunlar kuyrugu dogrultuyo diye kuyruk tarafıyla fazla ilgilenmiyomuşşşşş hadi hayırlısı bakalım:queen:
Vay ben böyle fabrikanın :mrgreen: Kuyruk sırasına atlamayalım lütfen :wiinkk:
Gunaydin Arkadaslar,
Herkese hayirli isler,iyi haftalar..
Muzaffer hocam,yeni motorun hayirli ugurlu olsun.Tekerin duz bassin...:thumleft:
Sana oyle geliyordur,tekrar bi bak istersen:queen:
Teşekkür ederim...:rendeer: Darısı olmayanlara, kuyruğu daha detaylı incelicem ama bence gayet düzgün duruyor :mrgreen:
hayırlı olsun , bir dönem yeni kasasını kullandım,
ara hızlanma yakıt gayet güzel, iyi bir seçim yapmışsınız,full aksesuarlı ise fiyatta iyi,
lastiği 180 ile değiştiğinizde ise sürüşte büyük bir fark hissedilmiyor ancak yan çantalar varsa kafayı biraz sallıyor bilginize...
kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
Bilgilendirme için Teşekkür ederim :rendeer: Allah daha iyilerini size nasip etsin :cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:01 ----------
Günaydın arkadaşlar, iyi haftalar diliyorum. Muzaffer hayırlı olsun.:thumleft: Allah kaza bela vermesin.
Teşekkür ederim Hüseyin:rendeer:
merhaba arkadaşlar,
hayırlı haftalar,
Muzaffer kardeşim hayırlı olasun.
Keyifli sürüşler diliyorum.
Birader,
Kuyruk doğrultma bir gelenek oldu artık kurtuluşun yok:queen:
Önce bi belimi doğrultim, sonra motorun kuyruğunu doğrulturum :mrgreen: