Sayın abilerim... Değerli arkadaşlarım... Dardayım çok önemli bir konuda size danışmam icab etti...:queen:
Bugün bir çay içmek biraz laflamak maksadıyla Muzaffer Abimin (Fazerr) yanına uğradım... Yusuf abimin bahsettiği Karaisalı - Alman Köprüsü güzergahı programı ile ilgili bilgilendirme için konuşurken... Allah Allah bir izzet bir ikram... Muratcım falan... Tabiii ben şok.. Sonra çıkarttı ağzından baklayı. Pazar günü gezi için benim motoru istedi... Abi dedim tükkanda bu kadar makine varken neden benim motor? Tükkandaki motorlar satlık kilometre yapmasın, hem gezide kirleniyor dönünce temizlemesi zor oluyor, deposu dolu olsun benim için doldurması zor oluyor, OGS yi üstüne tak bendekine kredi yüklemesi zor oluyor. Dedi... Ben de şaşırdım, ne cevap vereceğimi şaşırdım. Kaçamak bir cevapla zaman kazandım. Yarın arayacağım dedim... Lütfen bana yardımcı olun değerli fikirlerinize ihtiyacım var Please... :sunny:
Birader,
Camiaya ilk giren her arkadaşın geçtiği tezgatan seninde geçmen gerekiyor.
En az hasarla atlatmak için kendini gevşek bırak olay kendiliğinden gelişir ve sonuçlanır sen kafanı yorma.:queen:
Şayet istediklerine evet demezsen alana kadar her türlü yolu dener. Ama hemen teslim olup her şeye evet dersen
bazı taleplerinden vazgeçebilir. :bounce:Buda senin performansına bağlı.
Ayrıca göz temasına girdiysen zaten Muzo kardeşim Kobra gibi kafayı dikmiştir.
Artık nerenden ne kadar sokar onun vicdanına.:mrgreen:
Umarım faydalı olmuşumdur.