[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.

::152::TÜM ADANA MT.DOSTLARIMIN VE AİLELERİNİN YENİ YILINI KUTLAR,2013'ÜN SAĞLIK,BAŞARI VE YENİ UMUTLARLA DOLU GEÇMESİNİ DİLERİM.::152::

Hava ampul, ekip super, guzergah harika dolayisiyla gezi muhtesem... katilan arkadaslara tesekkurler....

Geziye katılan arkadaşlara teşekkürler. Harika bir gezi oldu...::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:

süper bir geziydi.. herkese teşekkürlerrrr... ::blusssh:

herkese hayırlı seneler olsun YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN.TEKERİNİZ HEP DÜZ BASSIN.
EVETTTTTTTTTTT beyler organize olan ve TARAFIMDAN düzenlenen gezi yine tadında ve kıvamında oldu gelen arkadaşlara ve nacizane iltifatlarınız için bende size teşekkür ederim.:cat:
:queen::flower::thumleft:yine bennnnnnn yine gezi organizasyona imza atan bennnnnnnn OKADARRRRRR:cat:

Günaydın Arkadaşlar Herkese Hayırlı İşler Olsun İnşallah.
Muzaffer (Koluman)Yeni Motosikletin Hayırlı.uğurlu ve Kazasız,belasız kullanmanı niyaz ederim inşallah.Güle güle kullan.
Yeni yılın size ve ailelerinize vede Tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.:rendeer::rendeer:
Bundan sonraki ilk gezide görüşmek üzere Motosiklete binmeyi çok özledim.:cherry::cherry:

Yılın son gününde herkese merhaba :rendeer:
Dünkü gezimize katılan ve benimle yeni motorumu hayırlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim :rendeer: çok eğlendik çok :thumleft:

Katılanlar
-Eşim ve ben
-Recep albayım
-Murat Diş teknisyeni
-Murat hocam VFR
-Burak VFR
-Gökmen
-Mümin ve eşi

Merhaba arkadaşlar,
Gezini keyifli geçmesine sevindim. İnsan bir kaç fotoğraf koyar. Bizde teselli bulurduk.

Tüm Adana MT aliseninin yeniyılını kutluyorum.
Herşey gönlünüzce olsun.:rendeer:

Yeni Yılda Herkese sağlık, mutluluk, hayırlısından bol kazanç ve uzun bir ömür diliyorum ...

Muzaffer abim yeni motorun hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsin.

Yeni yılda umarım ben gibi motorsuz giren arkadaşlar tez zamanda yeni motorlarına kavuşur inşallah... gerçekten motorsuz bir hayat çok kötü :pr:

Merhaba arkadaşlar,
Gezini keyifli geçmesine sevindim. İnsan bir kaç fotoğraf koyar. Bizde teselli bulurduk.
:

Bak, bu hiç aklımıza gelmedi :mrgreen:

Yeni Yılda Herkese sağlık, mutluluk, hayırlısından bol kazanç ve uzun bir ömür diliyorum ...

Muzaffer abim yeni motorun hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsin.

Sağol Yusufum, darısı yeni yılda sana olsun :rendeer:

Herkese merhaba,

Yeni yılın tüm dileklerinizi,beklentilerinizi karşılaması ümidiyle herkese sağlıklı, mutlu,neşeli,bol kazançlı ve bol KM'li bir yıl diliyorum ::cheeeeer:Tekeriniz düz bassın::gazla::

Tüm motosiklet camiasının ve severlerin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, herşeyin gönlünüzce olmasını diler ve uzun uzunnnnn sürüşler temenni ederim.

Yeni yılda hepinizin ve sevdiklerinizin umduklarınızı yakalamanızı, saglık mutluluk huzur ve bol para içinde keyifli geziler yapmanızı dilerim...::152::::cheeeeer::friends:::sefereee::puro::::fool::::sorcerer::dpac::::sigara::::bira01::::xtongue:::xtongue:::xtongue:

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Yeni yılınız saglıklı güzel maddi ve maneviyatla her şey gönlünüze göre olsun.Allah hiç birimize kaza bela vermesin.Umarım Yeni yıl hepimize güzellliklerle beraber yeniliklerlede gelecektir. :)

Adana İl Temsilcisi
yeni yılın ilk gününden tüm dostlarıma merhaba.2013'ün dünyaya ve ülkemize,barış,kardeşlik,huzur ve mutluluk getirmesi dileklerimi yinelemek istiyorum.
muzaffer,gezinin güzel geçmesine sevindim.
yusuf,FJR güzeldi ama ufukta görünen NC 700 X daha güzel,şöyle bir NC 700 X yakışır sana,hayırlısı olsun.

iymn9u.jpg

t0p3kh.jpg

34smj5e.jpg

14uuio1.jpg

geç kaldın bora:bounce:ben o işi hallettim yeni motoru ile onu kavuşturdum allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım dostuma kazasız güzel geziler nasip etsin.:rendeer:

Arkadaşlar yeni yıl sağlık, mutluluk, başarı, bereket dolu bir yıl olsun bizim ve sevdiklerimiz için.

Merhaba dostlar,
Yarın yıl sonu değerlendirme ve bütçe toplantısına giyorum.
6 Ocak akşamı döneceğim kısmetse. Sizlere şimdiden iyi haftalar diliyorum.
En kısa zamanda görüşmek üzere.:king:

---------- Post added at 17:46 ---------- Previous post was at 17:44 ----------

senin eline sağlık,yusufa da hayırlı olsun diyelim.

Başkanım sağolasın.
1-2 sene daha idare edecek bir makine aldım. Sonrası Allah kerim diyoruz.

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,bugün aldığım bir habere göre;ceyhandan suat arkadaşımızın babası kalp krizi geçirmiş ve sol tarafı felç olmuş.ben aradım görüştüm,çok memnun oldu.böyle zamanlarda insan aranmayı bekler diye düşünüyorum.arkadaşlık ve insan olmanın gereğide bence budur.aramak isteyen arkadaşlarımız için suat'ın cep no'su:0532 785 44 46

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar