[Adana - MT]

Evet arkadaşlar, bildiğiniz gibi kış geldi, yani Tekirde suçuk partisi yapmanın zamanı geliyor. Biraz daha kar yağsın güzel bir organizasyon yapalım. BEYLER ORGANİZE OLALIM :mrgreen:

Evet arkadaşlar, bildiğiniz gibi kış geldi, yani Tekirde suçuk partisi yapmanın zamanı geliyor. Biraz daha kar yağsın güzel bir organizasyon yapalım. BEYLER ORGANİZE OLALIM :mrgreen:

Bende varım

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:49 ----------

osenin için geçerli canim.sana iyi ptt,ler
evet beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pazar günü güzergah KIL ÇADIRI gelmek isteyenler yazsınnnnn:flower:

ben varım :thumleft:

Arkadaşlar ben bu hafta sonu İstanbul'a taşınıyorum ..... Tekrar Adana'ya dönüş olumu , olursa ne zaman olur bilmiyorum ...... İyi günümüzde oldu , kötü günümüzde ... İstemeden kırılan kalplerde olmuştur mutlaka ama hepinizi çok seviyorum .... Eğer bir kusur ettik ise af ola .... Aslında bu bir veda değil sadece ayrılık .... Kalbi motor için çarpan herkes ile bir gün bir yerde mutlaka karşılaşırız .... İstanbul'a yolunuz düşerse mutlaka bekliyorum , unutmayınki orada ADANALI bir dostunuz daima sizi bakliyor olacak .... Sizleri çok özleyeceğim .... Allaha emanet olun .....

Not : Belki bu naciz bedenim ( kendisi 110 KG olur ) aranızda olamayacak ama emin olun gezilerinizi buradan takip edeceğim .....

HOŞCAKALIN .....

Vay kanki demek gidiyorsun, Allah işini gücünü rast getirsin. Yolum İstanbula düşürse mutlaka haber veririm :rendeer:

Arkadaşlar ben bu hafta sonu İstanbul'a taşınıyorum ..... Tekrar Adana'ya dönüş olumu , olursa ne zaman olur bilmiyorum ...... İyi günümüzde oldu , kötü günümüzde ... İstemeden kırılan kalplerde olmuştur mutlaka ama hepinizi çok seviyorum .... Eğer bir kusur ettik ise af ola .... Aslında bu bir veda değil sadece ayrılık .... Kalbi motor için çarpan herkes ile bir gün bir yerde mutlaka karşılaşırız .... İstanbul'a yolunuz düşerse mutlaka bekliyorum , unutmayınki orada ADANALI bir dostunuz daima sizi bakliyor olacak .... Sizleri çok özleyeceğim .... Allaha emanet olun .....

Not : Belki bu naciz bedenim ( kendisi 110 KG olur ) aranızda olamayacak ama emin olun gezilerinizi buradan takip edeceğim .....

HOŞCAKALIN .....

Tabi, ben İstanbul'dan Adana'ya gelince oralarda 110 kg.lık yer boşalmıştır.
Umarım mantıklı ve red edilemeyecek bir teklif ile gidiyorsunuzdur.
Yoksa, 30 yılı aşkın bir süredir İstanbul'u dinlerim gözlerim kapalı , pek bir faydasını göremedim :) ve çıktım geldim Adana'lara ...

İstanbul ile ilgili destek bilgi vs. isterseniz yardımcı olabilirim.

Saygılar .....

Günaydın Adana Mt.transferler var anladığım kadar,hayırlısı olsun.
Bora başkan sanada günaydın,hayırdır geç kaldın bugün:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar