Merhaba dostlar,
Erzurum' dan selam olsun.
Güzel lapa lapa kar yağıyor. Görmek lazım.:cat:
Evet arkadaşlar, bildiğiniz gibi kış geldi, yani Tekirde suçuk partisi yapmanın zamanı geliyor. Biraz daha kar yağsın güzel bir organizasyon yapalım. BEYLER ORGANİZE OLALIM :mrgreen:
Evet arkadaşlar, bildiğiniz gibi kış geldi, yani Tekirde suçuk partisi yapmanın zamanı geliyor. Biraz daha kar yağsın güzel bir organizasyon yapalım. BEYLER ORGANİZE OLALIM :mrgreen:
osenin için geçerli canim.sana iyi ptt,ler
evet beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pazar günü güzergah KIL ÇADIRI gelmek isteyenler yazsınnnnn:flower:
Arkadaşlar ben bu hafta sonu İstanbul'a taşınıyorum ..... Tekrar Adana'ya dönüş olumu , olursa ne zaman olur bilmiyorum ...... İyi günümüzde oldu , kötü günümüzde ... İstemeden kırılan kalplerde olmuştur mutlaka ama hepinizi çok seviyorum .... Eğer bir kusur ettik ise af ola .... Aslında bu bir veda değil sadece ayrılık .... Kalbi motor için çarpan herkes ile bir gün bir yerde mutlaka karşılaşırız .... İstanbul'a yolunuz düşerse mutlaka bekliyorum , unutmayınki orada ADANALI bir dostunuz daima sizi bakliyor olacak .... Sizleri çok özleyeceğim .... Allaha emanet olun .....
Not : Belki bu naciz bedenim ( kendisi 110 KG olur ) aranızda olamayacak ama emin olun gezilerinizi buradan takip edeceğim .....
HOŞCAKALIN .....
eee ancak işe gelebildik.Bora başkan sanada günaydın,hayırdır geç kaldın bugün![]()
soğuklardan olsa gerek.:queen: