Muzaffer abi sana tek kelime ile yakışırrrr
ama naçizane fikrimi soracak olursan seninle özdeşmiş olan fazer resmini yaptır
ne ulen bana kebelekmi demek istedin:queenAdaşım sen her ne kadar fikrimi istemesende, ben memnuniyetle yardımcı olmak isterim. O bahsettiğin malum bölgeye güzel bir amazon kelebeği yakışıyır. Hem karakterine uygun hem istediğin bölgeye uygun. Ya sence ?
ulen gene tepemi attırmayın ulen bana hakaret ettiğinin farkındamısın motormuyum ulennnnnnnn ben ne alaka şimdi belimdeki dövmenin fazer ile alakasıMuzaffer abi sana tek kelime ile yakışırrrrama naçizane fikrimi soracak olursan seninle özdeşmiş olan fazer resmini yaptır
![]()
ne ulen bana kebelekmi demek istedin:queenysa ben kartal gibi kanatları belli kuş resmi diye düşünmüştüm.olmazsa akşam tplantıda detayları göörüşelim adaşımm
r:
bora abi nice senelere :rendeer::rendeer:artık akşama toplantıya yaş pastanı getirirsinnnn..BORACIĞIM HAYIRLI YAŞLARA OLSUN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNN:rendeer:
Vay Bora başkan,huzur dolu bir yıl daha dilerim sana,akşama iyi eğlenirsiniz inşallah,valla ağzım sulandıteşekkürler muzafferciğim,hep beraber.
ahh keşke.Bora abim,Nice hayırlı yaşlara, eh artık yolu yarıladın, 35 oldu değil mi?:bounce:
geliyorum zaten,bende sizleri özledim.Bora kardeş, nice yıllara, doğum günün kutlu olsun :rendeer: Akşam toplantıya katılda yüzünü görelim :cat:
teşekkürler sevgili özerciğim.seni de bekleriz.Vay Bora başkan,huzur dolu bir yıl daha dilerim sana,akşama iyi eğlenirsiniz inşallah,valla ağzım sulandı![]()
abim sana mesaj atmıstım ozelden bu arada sorunla ilgili olarak , kayseride büyük otel de kalmıştım ben cok guzel,temız fıyatıda benım zamanımda ucuzdu sehır merkezınde cumhurıyet meydanına cok yakın yanı bı ınternetten bakmanı onerırım...herkese iyi günler... Bora başkanım nice mutlu senelere olsun... :rendeer:
Arkadaşlar, kayseri şehir merkezinde hesaplı ve temiz bir otel biliyor musunuz? Babam ve annem kalacaklar. Kardeşimin ev işini halletmek için.
Bu konuda yardımcı olan olursa çok sevinirim. 2 gece kalacaklar 13-14 eylül.
sevindim.işşallah güzel olmuştur.akşama gelirsen görüşürüz.bora abi nice senelere :rendeer:
muzaffer abi bu arada o egsoz işini hallettım dun fikre ustada akşama bı aksılık cıkmazsa bende gelıcem gorusuruz...:cat: