[Adana - MT]

merhaba arkadaşlar.
dün akşamki tekir gezimiz bir harikaydı.
geziye katılım süperdi.
katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.'nin gezginci motorcuları.iftar yemeğinin bol katılımlı ve neşeli geçmesine sevindim.çok istememe rağmen vakitsizlikten dolayı katılamıyorum aranıza,sağlık olsun,gönüller bir olsun dostlarım.

Gün içinde yaşadığımız onca stresten sonra, o serin havada yediğimiz yemek, 50 kuruşluk tatlı için yaptığımız 3 km'lik yürüyüş:mrgreen:, yaptığımız gece yolculuğu, Hepsi müthişti herkese teşekkürler. :rendeer:
BENİM OLDUĞUM ve organize ettiğim her gezi böyle olur yiğidim.gerçek başkan benim okadarrrrrrr

görüyorumki tekire gelinmiş yenilmiş ,içilmiş ama neden yanıma uğramadınız? Eğer motorum yok diye Bana üvey evlat muamelesi yapıyorsanız çok kırılırım... :salut:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------

Ramazan Bayramı Sonunda 27/08/2012 tarihinde Bu rotada Bana Eşlik edecek arkadaşlar aranıyor...

rotafc.jpg

Sicak bir agustos sabahi, fazer muzaffer ile kisacik bir goz temasi ve kacinilmaz son... saolasin muzaffer, motosiklete bindigimi anladim sayende...

Merhaba dostlar,
Sicak bir hafta sonu daha, iyi dinlenmeler

Yusuf, adasim,
Biz o rotayi gezdik, sana keyifli surusler.

Recep,
Hayirli olsun. Guzel makina, keyifli surusler.

yeni aldığım Arora 150-50 chopperımla bende aranıza girmek isterim herkeze iyi hafta sonları...

---------- Post added at 13:18 ---------- Previous post was at 13:15 ----------

görüyorumki tekire gelinmiş yenilmiş ,içilmiş ama neden yanıma uğramadınız? Eğer motorum yok diye Bana üvey evlat muamelesi yapıyorsanız çok kırılırım... :salut:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------

Ramazan Bayramı Sonunda 27/08/2012 tarihinde Bu rotada Bana Eşlik edecek arkadaşlar aranıyor...

http://img62.imageshack.us/img62/3268/rotafc.jpg

keşke iznim olsaydı bu güzergahta gezmek isterdim... :(

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.hayırlı haftalar olsun hepinize.
recep albayım hayırlı,uğurlu olsun.

komutanım hayırlı olsun.allahım seni korusun.göz temasında sıradaki gelsin :rendeer:muttalibimmm hadi artık mahsülüde kaldırdın seni ofisimde göz teması için beklemedeyim:flower:

Recep abi hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Tekerin düz bassın. Tuttuğun altın olsun. Yediğimiz baklava olsun. :c))

Baskanim, bahadir, fazer ve tum dostlar... tesekkurler hepinize, anlik goz temaslari neticesinde hepinize daha iyileri nasip olsun. Katilmayi basardigim ilk topantida kuyrugunu duzeltiriz. Muttalip'im bu siralar bir atilim da sendden ve Eray'dan bekliyorum.

Fazer abi biliyon işler sakat bu yıl hiç bişey para etmedi şu mübarek ramazan ayında sana hayır lazım değilmi şu kardeşine bir hayır yapıp iyisinden bir tane versen olmaz mı her şey para mı canım abim :):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar