[Adana - MT]

iyi akşamlar arkadaşlar.
dünkü katılım bir harikaydı.
bizleri ağırlayıp ilgilenen ceyhanlı doslarımıza çok teşekkür ediyorum.

fuatcığım o arkadaşa çok üzüldüm inşallah gözünde bir hasar kalmadan iyileşir.
allah şifalar versin.

Merhaba arkadaşlar,
Akşam Ceyhan' da lokmalarda, katılımda, sohbet de güzeldi.:thumleft:
Ceyhan' daki arkadaşlarımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim.:rendeer:
Keyifli nice birlikteliklere,:cat:

gunaydın arkadaslar
aksam çok güzeldi ceyhan daki arkadaslara teşekkürler bizleri mişafir edikleri için.

Arkadaşlar günaydın, dün akşam ceyhan'da bizi ağırlayan konuksever arkadaşlara teşekkürler. Hakikaten hem ortamdan hemde yaptığımız yoldan çok keyif aldım.

iyi akşamlar arkadaşlar.
dünkü katılım bir harikaydı.
bizleri ağırlayıp ilgilenen ceyhanlı doslarımıza çok teşekkür ediyorum.

fuatcığım o arkadaşa çok üzüldüm inşallah gözünde bir hasar kalmadan iyileşir.
allah şifalar versin.

Bizlerinde çok keyif aldığı güzel bir akşamdı, katılan tüm arkadaşlara tüm arkadaşlarım adına teşekkür ederim.

herkese iyi akşamlar,bundan sonra çarşamba toplantılarına seyyahriders olarak Halil Beyaz abimin ekibine katılmaya karar verdim,erdemli festivalinde gördüm seyyahın isminin büyüklüğünü,manavgat festivaline gidenlerde aynı şeyi söylüyor,Adana mt olarak hiç bir şeyimiz yok o yüzden böyle bir karar aldım,kimseye kırgınlığım yok kimse üstüne sakın alınmasın lastiğini patlatırım.Kalın sağlıcakla

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar,

---------- Post added at 08:54 ---------- Previous post was at 08:52 ----------

herkese iyi akşamlar,bundan sonra çarşamba toplantılarına seyyahriders olarak Halil Beyaz abimin ekibine katılmaya karar verdim,erdemli festivalinde gördüm seyyahın isminin büyüklüğünü,manavgat festivaline gidenlerde aynı şeyi söylüyor,Adana mt olarak hiç bir şeyimiz yok o yüzden böyle bir karar aldım,kimseye kırgınlığım yok kimse üstüne sakın alınmasın lastiğini patlatırım.Kalın sağlıcakla

Her şey gönlünce olsun.:king::rendeer:

Iyi akşamlar arkadaşlar cengiz abim yolun açık olsun herkes seçiminde özgürdür saygı duyarım.

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar,
cengizim,her zaman açık sözlülüğünü takdir etmişimdir.
mertka,motor bir arkadaşımızındır,söylendiği/yazıldığı gibidir.alabilirsin.

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler,
MERTKA Bora başkanımın ifade ettiği üzere motor guruptan bir arkadaşımızın.
Adana Mt gezilerinde de fotoğraflarını belki görmüşsündür. Yazılanın dışında bir şeyi yoktur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar