[Adana - MT]

herkese iyi akşamlar... zırt pırt fikir değiştirir oldum. GT 250 düşünürken yaz sonuna GV 250'ye döndüm birazcık. Alır almaz da T gidon taktırmak gibi bir fikir var aklımda.
GV 250 ile Regal Raptor arasında kalmıştım. Regal ile ilgili pek iyi şeyler okumadım. o yüzden GV 250'de karar kıldım.

Abilerim ablalarım... GV 250 kullanmış olan, bir yakınını kullanırken görmüş olan varsa biraz bilgi paylaşırsa çok sevinirim...

herkese iyi akşamlar hatta geceler dilerim,bahadır gv iyidir kullanan kardeşimiz vardı şimdi dragstar aldı bende kullandım regali geç hikaye,

iyiden iyiye sarmaya başladı abi bu gv250 beni. Allah'tan bi mani çıkmazsa yaz sonuna temiz bi tane bulabilirsem ikinci el, düşünüyorum işte...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------

Abi bi de benim boy 1.90 ya hani. sıkıntı olur mu GV'de bana. Senin de boy uzun ya ondan soruyorum. Bir sıkıntı oldu mu kullanmada falan ?

günaydın dostlar.

bizden de MÜNİH'teki bütün tanıdık, eş,dost,akrabalara selam olsun.:p:king: kardeş gelirken rica etsem orta boy bir HELGA getirirmisin.:queen:

Herkese günaydınlar

Bora abi, eğer sıcaklardan yapmadıysa sendeki bu cesareti kutlarım :) ama emin ol ki, o bahsi geçen orta boy helga geldiginde yengemde evde seni orta boy oklavaynan karşılıyor olacaktır :cherry:

herkese günaydın... Arkadaşlar dün toplantıda 3 kişiydik. Sıcakların katılımı düşüreceğini biliyordum da bu kadar beklemiyordum.
Her ne kadar 3 kişi de olsak, çok keyifli sohbet ettik Recep abi ve Muvaffak abi ile. :c))

herkese iyi geceler dilerim,
ramazanınız mübarek olsun hayırlı ramazanlar,allah bu sıcakta oruç tutanlara yardım etsin

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı ramazanlar,
Cumanız mubarek olsun.

Muzaffer kardeşim güzel bir gezi olmuş, keyifli nice gezilere inşallah.

---------- Post added at 14:09 ---------- Previous post was at 14:07 ----------

herkese günaydın... Arkadaşlar dün toplantıda 3 kişiydik. Sıcakların katılımı düşüreceğini biliyordum da bu kadar beklemiyordum.
Her ne kadar 3 kişi de olsak, çok keyifli sohbet ettik Recep abi ve Muvaffak abi ile. :c))

Bora başkanım,
Ne oldu toplantının adresimi değişti yine:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar