[Adana - MT]

Öncelikle iyi akşamlar sevgili dostlar işlerimden dolayı ancak girebildim siteye.:cherry:
Sevgili Yusuf Ziya abim özür dilerim aslında öyle demek istemedim ama yazmış oldum bir kere kusura bakmayın tabiki dostlara esenlikler dilemek boş laflar değil.Tekrardan özür dilerim.
Ancak şunuda belirteyim gerçekten sitemize bakıyorum hep aynı mesajlar esenlikler dilemekten başka mesaj yok.Aslında eğitim konusu çok önemli lütfen ukalalık yapmıyorum beni yanlış anlamayın elbette içinizde bir çoğunuz uzun zamandır motosiklete biniyorsunuz saygı duyuyorum.Benden ve bir çok arkadaşımdan da iyi kullanan sürücüler var.Hani şu var bazen ortamda kardeşim sen iyi kötü eğitim aldın bari öğrendiğin ve almış olduğun eğitimleri bizlerle paylaş diyen arkadaşlarımız var onlarla bir nebze de olsa burada anlatmak istedim.Aslında her zaman eğitimin gerekli olduğunu hepiniz yazıyorsunuz değilmi.Bende nacizane bildiklerimi yeni öğrendiklerimi arkadaşlarımı dostlarıma anlatıyorum.Ama bakıyorum bazı arkadaşlarım beni yanlış anlıyor sanırım.Ben sadece doğru bildiklerimi motosiklet kullanırken yapılan yanlışları anlatmak istedim,tabiki buda karşılıklı olumlu tartışmalar ile olur elbette benimde bu konuda yanlışlarım hatalarım olacak beni uyarırsanız bende çok sevinirim kimseye kırılmam küsmem çünkü ben sizleri çok seviyorum,tüm insanlarıda.Onlara küçücükte bir faydam olursa ben çok mutlu olurum zaten hayatta bu değilmi iyiyi güzeli acıyı,kederi paylaşmak değilmidir.Birde bazı arkadaşlarım eğitim konusuna maddi olarak bakıyorlar evet belki eğitime harcanan paraya çok diyebilirler ancak vereceğiniz veya verdiğini para bir kere olsun yapacağınız kazaları önlemesi sadece bir kere önlemesi bile dünyalara deymezmi?bacağınızı kolunuzu kırmanızdan iyi değilmi neyse çok başınızı ağrıtmayayım.Ben her zaman buradayım sizlerleyim.Eğitim konusunda yardım isteyen olursa daima yardımcı olabilirm.İyi geceler olsun herkese.:rendeer::rendeer:
mustili bak güzel dostum bu sanal ortamda herkes yazılan konularla alakalı farklı yorumları YALNIŞ anlayabilir veya algılayabilir:thumleft:bizler zaten seni çok iyibilen kişileriz(bizimiçin çok değerlisin.seni çok seviyoruz.) fakat bazı arkadaşlar bir konu yazıyor yorumunu anlatıyor ondan sonra yazyazabilirsen sonuç?? ortada bu işi veya buna benzer olayı paylaşma ortamı bu sanal ORTAMDA DEĞİLLL karşılaştığımız toplantı ve gezilerde anlatır okadar:rendeer:sonuçta belli herkez memnun olarak fikir üretir:thumleft:BAKKKK ne oldu;;;; sonuç ? kabak senin başında patladı :flower:adaşımında buna benzer olaydan dolayı bazı konulardan uzak duruyor niye (eskisi kadar yorum yapmıyor vede yazmıyorrr:farao:)lütfen bazı konuları sanal ortamında paylaşmayın.yazı yazmaktansa tlf denilen olayı kullanın. emin olun buna benzer olaylardan dolayı bu siteye girmeyip yazı yazanların sayısı bu yüzden azaldı :pl:lütfen artık bu sanal ortamda yazı yazarken biraz seçici olmanıza özen gösteriniz:bounce:

Merhaba Dostlar,

Miraç kandilinin tüm İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını diler, siz ve değerli ailelerinizin kandilini kutlarım.

Hafta sonu imtehana girecek tüm gençlerimize başarılar diliyor, şu mubarek gecede edilecek dualardan nasip ve hisse temenni ediyorum.
Allah yardımcıları olsun.

yarin_mirac_kandili_h484.jpg

iyi aksamlar adana mt
tüm islam alemin miraç kandilini kutlarım
arkadaslar bu ne sıcak serin yere gezi yapan olsa haberleşelim tlf açıkdır

Slm millet ne sıcak bir gün yahu resmen yandım bu pazar gezi varmı idi bilmiyorum ama tam koruma ile insan pişer valla giymesen Allah muhavaza ne biçim bir zevktir şu motor işi anlamadım gitti vesselam kışın soğuk yazın sıcak

herkese iyi pazarlar... sıcaktan nefes alınmıyor memlekette... bu nasıl bir sıcak böyle... herkese tavsiye, evden çıkmayın... :c))

Cümleten hayırlı akşamlar... 1 ay evvel anneler günü burdan hatırlanmıştı yazılmıştı.. Ama babalara haksızlık edildi gibi :)... Tüm babaların,baba adaylarının babalar günü kutlu olsun.. İyi akşamlar

Adana İl Temsilcisi
hepinize günaydın,iyi haftalar olsun.birkaç gündür giremiyordum.eveet geçmişde olsa hepimizin BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Gunaydın ADANA lı Agabilerim Kardeşlerim. CBF i sattıkdan sonra sizlerle gezmeyi özledim. Simdi yeni Xtreme max ile kısmet olursa birgun yaylara sureriz artık...

Adana sıcak derlerdi , he he öyledir derdik.

La bu nedir ? nasıl bir sıcaktır , boncuk boncuk terliyoruz , nefes bile alamıyoruz.

Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Bu arada evide Cemalpaşa mah. tuttum , destek ve akıl veren herkese teşekkürler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar