[Adana - MT]

Arkadaşlar,
Alınganlık yapmaya yada gönül koymaya gerek yok.
Geziye gitmeyi düşünenlerde guruptan bir kaç kişiyi arayıp fikir sorabilir.
Hepimiz son derece yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Ancak Cumartesi akşam saatleri boşa çıkıyor ve iletişim kurmaya çalışıyoruz.
Oluşan koordine ile bir sonuç çıkırsa da mümkün mertebede eldeki imkanlar ile iletişim kurup bilgi aktarmaya gayret ediyoruz.
En son gecenin bir vakti muhtıra gibi mesaj atan bendim. Benimde akşam haberim olunca insanları rahatsız ederim düşüncesi ile
mesaj ile ulaşmaya çalıştım.
Ayrıca,
Çarşamba toplantılarına Allah rızası için gelen yok. O zaman kimle konuşup, neye göre rut çıkarılacak. İnsanlar hep birilerinden bir şeyler bekleyip,
daha sonra gayret gösterenlere kulp takma yarışına girmesin lütfen.

değerli arkadaşlar ben dediğim gibi ne alınganlık gösteriyorum ne de sitem ediyorum. sadece tespit yapıp düşündüklerimi ifade ettim. başka birşey yok.

gereksiz yere gerilmeye kalp kırmaya gerek yok. lütfen sanal ortamda bu tip davranışlar yapmamaya özen gösterin. yusuf kardeşimin dediği gibi çarşamba toplantısına katılmaya özen gösterin. bu gezilere katılmak için teknoloji harikasını (telefon)kullanın.sıkıntı yok

Bence tek suçlu Fazer Muzaffer abi ... ceza olarak selimden tatlı getirmen gerekiyor :):):):)

Son düzenleme:
evet bencede bütün mevzular muzaffer abinin yüzünden oldu yada bize 5 er tane şırdan yedirsin kapatalım mevzuyu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bak hemşerim bilmediğin konulara sazan gibi düşme...Bakma bunların böyle yazdıklarına geziye falan geldiklerinden değil maksat muhalefet yapmak...

muzaffer abi sana ve diğer benden büyüklere saygım sonsuz,fakat sazan mazan lafları ayıp oldu bilesin...ayrıca ben bu forumdaki kimsenin güdümünde veya gazında değilim böyle biline ben sadece fikrimi belirttim..ben sadece gezi günüyle aynı gün gezi duyurusunun kendi fikrimce iyi olmayacağını düşündüm..yaşıma göre sizlerin yaş gurubuna bu sölediklerim veya fikirlerim PEK APTALCA geldi heralde..sözün özü daha düzgün bir dille bana söylenecek her nese sölenebilirdi...o diğer arkadaşlarla aranızdaki hukuku bilmem ben sadece fikrimi söyledim....

İyi akşamlar ,Yusuf ve Muzaffer kardeşime katılıyorum arzu eden arkadaşlar çarşamba toplantısına katılıyor çok güzel konularda sohbetimiz oluyor ,Bir yere gidilmesi kararlaştırılırsa hep beraber karar veriliyor veya mazereti olan gelmiyor.Toplantılara katılan kişi motorunu satmış dahi olsa dışlanmıyor katılan herkese aynı aynı ilgi gösteriliyor .yani kimse sitem etmesin ,Ağaç dalıyla gürler.

herkeşe iyi akşamlar dilerim,çarşamba günü toplantıya katılamadığım için uzun zamandırda gezilere katılamadığım için burdan afaki konuşmak bana yakışmaz, hele hele muzaffer abimin dediği gibi salan ortamda hiç olmaz,sıkıntısı derdi olan varsa,gider çarşamba günü çamlık cafeye yada nerde buluşuluyorsa içini döker.Kimseyi kayırmak içinde yazmadım bunları bu böyle biline saygıyla sağlıcakla kalın

selam abilerim, amcalarım, dedelerim :queen: Hepinize güzel günler diliyorum :thumleft:

herkese iyi günler diliyorum. uzun zamandır yazamadım foruma. işler çok yoğun h.sonu da şehir dışındaydım.
ufak tefek tartışmalar olmuş forumda. arkadaşlar bu tartışmalar her yerde olabilir. önemli olan bu tartışmaları uzatmamaktır.
ben de bir görüş bildirme gereği hissettim nedense.
bu yazıştığımız ortam bir sanal ortam, ancak gerçek hayatta buradaki gibi değil. henüz hiç bir geziye katılmadım. ancak geçtiğimiz hafta hariç son 3-4 çarşamba toplantısına katıldım. şahsi kanaatim gezilere çıkılmadan önce tanışılmasıdır. aramıza yeni katılan arkadaşlar, öncelikle hoşgeldiniz. ama sadece gezi programı için siteyi takip etmenin doğru olmadığını düşünüyorum. müsait bir zamanınızda bir çarşamba toplantımıza katılın tanışalım. belki siz gezi yapacağınız gruptan haz almayacaksınız, belki de gezi yapacak grup sizden. bunu bilemeyiz. gezilere insanlar aileleriyle katılıyorlar. damdan düşer gibi bir pazar sabahı ben geldim. hadi gezelim lafı saçma geliyor bana. takdir edersiniz ki bazı gezilerde insanlar eşleriyle aileleriyle katılıyorlar, sizin de ailelerinizle katılmak isteyeceğiniz geziler olacaktır. önce bir gelin çarşambaları bakın bakalım tekin insanlar mıyız, ailenizle 2 teker üzerinde güvenebileceğiniz bir topluluk mu. rica ediyorum aramıza yeni katılan arkadaşlar, sakın dışlandıklarını düşünmesinler. ben de yeniyim sonuçta. ama önce bir tanışılması gerektiğini düşünüyorum.
gezi planı yapmak kolay iş değildir, koordinasyonu sağlamak, gezinin güvenliğini sağlamak... yeri geliyor burada çok ani gezi planları yapılabiliyor. ya da bir kişi gezi yapmak istiyor, ona 4-5 arkadaşımız daha eşlik ediyor ve toplu gezi oluyor. ani verilen kararlar için kimseyi yargılamamalısınız diye düşünüyorum.

bu arada yarın toplantıya kimler gelecek acaba, halka tatlıları ona göre alacam da... :c)))

herkese iyi akşamlar dilerim,benim yerime datlıyı jönyusuf yesin olarmı

bahadır ne güzel anlatmışsın diline sağlık,

Cümleten iyi akşamlar, yarın Allah izin verirse toplantıya katılacağım... Ama malum ilk defa olacağı için kimseyi tanımıyorum sima olaraktan... Nasıl bilirim Adana MT den birilerini :) ?

chopperci01 tatlıyı merak etmeyesin. elbet kısmetlisi çıkar... :c))
hsn01 iyi akşamlar. genel olarak 8 civarı buluşuluyor. kaktüsten girince sol tarafta oturduk benim şimdiye kadar katıldığım toplantılarda.
sana da bana söylediklerini söyleyeyim. en gençlerin buluştuğu masa diyelim...

arkadaşlar bu arada işlerim dolayısıyla yarın 20,30 - 21,00 gibi aranıza katılabileceğim.

bahadır kardeş katılım fazla olacakmış ona göre temkınli gel 100 yada 150 taneden aşagı gelme ancak yeter 30 kişi varsayarsak 3 yada 4 adet yesek farzı misal o rakamı tutuyor yani bunu ben hsaplaya biliyorsam senin gibi malimuşavir bir arkadaşımız zati coktan hesaplamıştır artı saat 9 zuda gecerse ofsaytta düşüp onumüzdeki haftalarda 2ci tatlıyı almak zorunda kalabilirsin bahadırcım:queen:

İlk tanınacak kişi Muzaffer abi dir:) Sen o civara gidince etrafa bakın o zaten anlar senin olduğunu:):) Tecrübe

Yeni katılan hasan ve cem kardeşimize de katılımlarından dolayı teşekkür ederiz devamını bekleriz:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar