[Adana - MT]

Iyi akşamlar arkadaşlar bahadır kardeş bu havada sen nasıl kullandın helal olsun diyorum başka da birşey demiyorum rüzgar soğuk vay be tam bir motorcu ruhu var sende alışa bildin mi bari motora hazır hissediyor musun kendini motoru aldın ilk deneyiminide yaşadın o zaman tatlı vakti gelmiş demektir arayı çok soğutmadan getir tatlımızı artık gönlünden ne kopuyor sa bizim için fark etmez canım kardeşim seç olur:) mado olur :)öz süt olur:) marka gözetmeyiz:):):):):):)

herkese iyi günler... güneşli ve güzel bir h.sonu bizi bekliyor.
Allah izin verirse yarın sabah motorumu teslim alacam Muzaffer abinin oğlu Yüksel'den. ilk motorum ve ilk sürüşüm olacak. motora ilk defa bindiğiniz günü düşünün. o ilk aldığınız zevk. işte o neyse, yarın bende alacam o zevki. Allah utandırmasın diyelim.
sürüp görecez bakim neymiş bu motosiklet. :c))
bu hafta ya da önümüzdeki hafta tatlı işini de halledecem inşallah. ama motor küçük olduğu için tatlı da küçük olacak. :c))
kesme şeker bile olabilir yani.. neyse, konuşuruz onu...

hayırlı uğurlu olsun inşaallah.

Adana İl Temsilcisi
yeni bir hafta,hepinize hayırlı,bol kazançlı olsun.
ihsan kardeş,hoş geldin.

iyi aksamlar Adana MT, sonunda aranıza bende motorize olarak katılabildim, umarım adana ve cevresi gezilerinizde sizlere eşlik edip tanısma fırsatı bulurum :cherry:

Merhaba dostlar,

1 haftadır siteye giremedim, bu nedenle;

Gecikmelide olsa Eray kardeşimin doğum gününü kutlar, sağlıklı, huzurlu ve hayırlı uzun bir ömür dilerim.

Bahadır, motorun yeniden hayırlı olsun der kazasız keyifli sürüşler dilerim.

Önder, aramıza hoş geldin.

İhsan, aramıza hoş geldin.

Fuarda bol fotoğraf çektik. Ama Ethemhan siteye yüklermi bilmiyorum. Çünkü face yüklemiş.
Bu hafta yine seyahatim var, çarşama günü size keyifli sohbetler.:king:

---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 21:51 ----------

iyi aksamlar Adana MT, sonunda aranıza bende motorize olarak katılabildim, umarım adana ve cevresi gezilerinizde sizlere eşlik edip tanısma fırsatı bulurum :cherry:

Cem,
Hoş geldin aramıza.:cat:

Adana İl Temsilcisi
hepinize günaydın dostlarım.
ethemhanım editörüm,şu fuar resimlerini buraya atıver kardeş.

herkese iyi günler dilerim. iyi dilekleriniz için çok teşekkürler...
bu çarşamba toplantıya katılamayacağım, önümüzdeki çarşamba halledecem tatlı olayını.
artık cebimdeki paraya göreye, baklava da olabilir, halka tatlı da... hayırlısı.. :c))
bu arada yan ayaklık taktım motora ama dik duruyor motor. onun demirini biraz eğsem mi acaba?

Günaydın arkadaşlar...:rendeer:

önder_01 ve cenkito aramıza hoşgeldiniz umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz :cat:

Akşam toplantıda görüşmek üzere :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar