[Adana - MT]

hayırlı cumalar arkadaşlar. yusuf arkadaşımızı tebrik ediyorum. fotoğraflar çok kaliteli ve çok başarılı.
eray abimizin de doğum günü kutlu olsun. nice sağlıklı kazasız belasız yıllara... ha bi de motorlu yıllar olsun... artık kısmette nası bi motor varsa.. :c))

herkeze günaydıııııııııınnnnnnnnnn:rendeer:
bakınız geldim aylar sonrada olsa fotoğraf yüklemeyeee FEKAAAT gelin görün ki nası yapıldığını unutmuşum forumda da bulamadım:thumright
bi yardımcı olursanız yükleme şansım olabilir bugün
Seviyorum Siziiii :king:

Bizi buralarda bırakıpta İstanbula fuara giden değerli Adana MT üyelerine , en güzel resimlerinizi bekliyoruz ona göre .... Muzaffer ( Fazer olan ) abi sen buraları hiç merak etme biz bütün motorlarını satarız Yükselimle ... Ama önce hepsine binip söööööle bir tur atmamız gerekecek ... Tabi benzinler bıraktığın kredi kartı ile alınacak bilgin olsun abi ... Geldiğinde çok şaşıracan :):):):).....

Etemhancım sende hoş geldin canım yurduma ...

Bizi buralarda bırakıpta İstanbula fuara giden değerli Adana MT üyelerine , en güzel resimlerinizi bekliyoruz ona göre .... Muzaffer ( Fazer olan ) abi sen buraları hiç merak etme biz bütün motorlarını satarız Yükselimle ... Ama önce hepsine binip söööööle bir tur atmamız gerekecek ... Tabi benzinler bıraktığın kredi kartı ile alınacak bilgin olsun abi ... Geldiğinde çok şaşıracan :):):):).....

Etemhancım sende hoş geldin canım yurduma ...

Hosbulduk abicim :) resimleri sen hic merak etme hatta facebook a bir kismi yuklendi oradan takip edebilirsiniz :))

herkese iyi günler... güneşli ve güzel bir h.sonu bizi bekliyor.
Allah izin verirse yarın sabah motorumu teslim alacam Muzaffer abinin oğlu Yüksel'den. ilk motorum ve ilk sürüşüm olacak. motora ilk defa bindiğiniz günü düşünün. o ilk aldığınız zevk. işte o neyse, yarın bende alacam o zevki. Allah utandırmasın diyelim.
sürüp görecez bakim neymiş bu motosiklet. :c))
bu hafta ya da önümüzdeki hafta tatlı işini de halledecem inşallah. ama motor küçük olduğu için tatlı da küçük olacak. :c))
kesme şeker bile olabilir yani.. neyse, konuşuruz onu...

Bahadır kardeş tekrar hayırlı olsun tekerin düz bassın aman diyeyim dikkatli ol şehir içi trafik kötü birazcık şehir dışı yerlerde alıştırma yap derim :):):) etem kardeş sende hoş geldin:)

Doğum günümü hatırlayıp kutlayan tüm arkadaşlarımın nice yıllara sağlıklı, mutlu huzurlu ve kazasız girmesini temenni ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------

Bahadır kardeşim yeni motorun hayırlı olsun .çok dikkatli ol,otoban park yerinde alıştırma yapmayı unutma.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

Bahadır kardeşim yeni motorun hayırlı olsun .çok dikkatli ol,otoban park yerinde alıştırma yapmayı unutma.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------

Adana İl Temsilcisi
herkese iyi tatiller iyi akşamlar dilerim,Eray abi nice mutlu yıllara sevdiklerinle birlikte girmen dileğiyle,iyiki doğdun.

Teşekkür ederim Cengiz kardeşim.inşallah nice mutlu yıllara birlikte gireriz. Bu arada Etemhan kardeşim hoş gelmişsin özledim seni gitmeden görüşelim mutlaka.

herkese iyi akşamlar... iyi tatiller... motorumu aldım ve sürekli şu şeklide gezdim :))))))))))))))
yalnız biraz soğuk mu ne :c)))

Hayırlı uğurlu olsun bahadır abi motorun... Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin

merhaba arkadaşlar. bende aranıza yeni katıldım. yamaha xt 125R cross umla. bir kaç haftadır kendi başıma adana çevresinde gezilere çıkıyorum. haftasonları toroslar yada benzeri yerlere düzenlenecek gezilere katılmak isterim. benide haberdar ederseniz sevinirim.

herkese iyi geceler,
ihsan sende hoşgeldin biraz kendini tanıtsaydın,bodoslama direk gezi muhabetine dalmışsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar