[Adana - MT]

Az önce bir telefon geldi Türkiye Motosiklet Kulüpleri Birliği 'nin düzenlemiş olduğu fotoğraf yarışmasında dereceye girmişim ve üçüncü olmuşum :queen: ist. motor fuarında Ödülümü, Hediyelerimi ve SERTİFİKALI EĞİTİM belgemi alacakmışım :thumleft:

Vay vay vay yusufuma bak, ödül almış, tebrik ederim ama hangi ara hagi resimle katıldın, bizimle paylaşsana :cat:

herkese iyi günler... yusuf arkadaşımızı tebrik ediyorum. muzaffer abinin dediği gibi, bizde görseydik keşke fotoğrafı. :c))
akşam görüşmek üzere...

teşekkür ederim :cat: Resimleri yüklerim tabi belki daha önce görmüş ola bilirsiniz resimleri...

mg9611h.jpg

mg9609.jpg

mg9565.jpg

mg9538.jpg

mg9527q.jpg

mg9625.jpg

mg9620d.jpg

Adana İl Temsilcisi
pırıl pırıl bir güne günaydın dostlarım.
yusuf fotolar gerçekten güzelmiş.

Tebrikler Yusuf kardeşim .... Resimler gerçekten ödülü hak etmiş .... Ama bence birinciliği hak etmiş ....

Merhaba Arkadaşlar....:rendeer:

Yusuf çok güzel pozlar vermişsin tebrik ederim, bencede 1.liği hak ediyorsun. Peki fotoları kim çekti :silent: çekene ödül yokmu :silent:

Adana MT motosiklet grubu hepinize selamlar
tebrikler Yusuf fotolar çok başarılı

Önderim Canım arkadaşım sende Motor dünyasına hoş geldin yeni 600rr ın hayırlı olsun tekrar :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------

Yusuf,
Tebrik ediyorum.
Fuarda ödül töreninde alkışlarımızla yanında olacağız.

Teşekkür ederim yusuf abi :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:29 ----------

Merhaba Arkadaşlar....:rendeer:

Yusuf çok güzel pozlar vermişsin tebrik ederim, bencede 1.liği hak ediyorsun. Peki fotoları kim çekti :silent: çekene ödül yokmu :silent:

Teşekkür ederim muzaffar abi. Jüri üyeleri çok zorlanmış zaten 1., 2. , 3.yü seçerken. Fotolarımı Çeken SEÇKİN ZEYBEK arkadaşıma tekrar buradan teşekkürlerimi sunuyorum :rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------

Tebrikler Yusuf kardeşim .... Resimler gerçekten ödülü hak etmiş .... Ama bence birinciliği hak etmiş ....

Teşekkür ederim :thumleft: Belki bu sefer 3. oldum ama inanıyorum ki sizin gönlünüzde birinciyim bu beni daha mutlu etti şimdi :joker:

herkese iyi geceler ve hayırlı cumalar dilerim,
yusufum gerçekten nickinin hakkını vermişsin.

sağol Yusufum en iyileri sizlerin olur inşallah :)
Muzaffer abim sağolsun, teşekkürler abi iyiki varsın :)

Herkese hayırlı geceler dilerim...

Yusuf kardeşimiz derece yapmış, tebrik ediyorum, fakat, hani beşinci sıradaki resim olmamış olmuş olsa idi, inan o kişinin sen olduğu yada olmadıgı konusunda türlü tereddütler yaşardık : )

Arkadaşlar bugün Sevgili Eray abimizin doğum günü….

Kendisine birde buradan…. NİCE MUTLU YILLAR DİLEYELİM dedim ki; hani haberi olmamış olmuş olanlarında haberi olmuş olsun dedim :)

ERAY ABİCİM, SEVDİKLERİNLE BİRLİKTE, SAĞLIK VEDE MUTLULUKLAR İÇERİSİNDE, KAZASIZ, BELASIZ VE GÜZELLİKLERLE DOLU BİR ÖMÜR DİLERİZ :) :rendeer:

muzaffer abi senden ne ucan kurtuluyor ne kacan maşallah diyrum başkada bişey demiyorum :cherry:önder kardeşim sanada hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin (cümlemize) len beter böcek emre maşallah mt deki butun arkadaşların dogum tarihini biliyosun hehalde sanada bravo diyor üstün zekandan dolayı kutluyorum kardeşim :cherry::cat::p:thumleft:eray abininde dogum gününü kutluyorum nice mıtlu yıllara:rendeer:
sağol Yusufum en iyileri sizlerin olur inşallah :)
Muzaffer abim sağolsun, teşekkürler abi iyiki varsın :)

Adana İl Temsilcisi
güzel bir güne günaydın dostlar.:)
eraycığım nice yıllara,sağlıkla,mutlulukla.:rendeer:
önder kardeş,hoşgeldin,hayırlı olsun motorun.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar