[Adana - MT]

Merhaba dostlar,
Biraz önce aldığımız bilgiye göre;
İsmail Ustanın akşam girdiği beyin anjiyosu sorunsuz geçmiş. Şu an doktarların istediği düzeyde seyir ediyormuş.
Süreç böyle devam ederse 2-3 Güne kadar yoğun bakımdan çıkarıp normal servise alabileceklermiş.
Hadi hayırlısı diyoruz. Dualarınız eksik etmeyin dostlar.

ACİL ŞİFALAR DİLERİM ALLAHTAN ALLAH EN KISA ZAMANDA YANIMIZDA GÖRMEYİ NASİP EYLESİN..

ısmaıl abıyı yarın servıse çıkartacaklarmış muhtemelen gidişatı iyi şimilik bir sıkıntı yok. tum sevenlerşne duyurulur....

iyi akşamlar dilerim,ismail ustanın durumuna çok sevindim,allah en kısa zamanda sevdiklerine kavuşturur inşallah,

iyi akşamlar herkese... ismail ustanın durumuna çok sevindim. Allah'tan acil şifalar diliyorum. en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah.

Adana İl Temsilcisi
güneşli güzel bir güne günaydın dostlarım.
ismailin durumunu yakından takip ediyorum,çok sevindim,inşallah çabucak daha da iyileşir.

Günaydın arkadaşlar...:rendeer:

İsamil ustanın durumuna çok sevindim, yoğun bakımdan biran evvel çıkarsalarda ziyaretine gitsek :thumleft:

Merhaba dostlar,
Cumanız mubarek olsun.

İsmail ustama acil şifalar diliyorum.

---------- Post added at 10:39 ---------- Previous post was at 10:37 ----------

İsamil ustanın durumuna çok sevindim, yoğun bakımdan biran evvel çıkarsalarda ziyaretine gitsek :thumleft:[/QUOTE]

:cat: Katılıyorum birader,
İsmail ustayada motivasyon olur.

hayırlı olsın inşaallah.
muzaffer abi ile ilgili duyduğun hisleri ben de duymak isterim :)
sat artık muzaffer abi şu rt yi.
ilan aynı duruyor hala .(

bu ettiğim sitem dolu sözlerden çok pişmanım ve bu kelimeleri kendi işyerimde özgür irademle yazıyorum. muzaffer abi büyüksün

İşe bakarmısın, sırf motosikleti satılsın diye çektiği ızdıraba bak. :mrgreen:
Muzo milleti nasıl öpüyorsun, öptürüyorsun öyle, çok marifetlisin. Korkullur senden vallah...:santa:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar