[Adana - MT]

---- Bilgilendirme----
Şu an için herhangibir iyi veya kotu gelişme yok. Doktorlar 24 saat sonra beyın kanamasının ilerlemesine ya da gerilemesine göre ya kendi haline bırakacaklar ya da ameliyata alacaklar.
-------------------------

cok gecmiş olsun ismail ustama ALLAH iyilik versin cümle motorcu dostlarımızıda kazadan esirgesin yüce mevlam.

Adana İl Temsilcisi
bende az önce duydum.çok üzüldüm.hemen hastaneye,ziyaretine gitmek istedim ama göstermiyorlarmış.ayrıca yeni askarlik şubesinin karşısında BAŞKENT HASTANESİ varmış,onun 1. katında yatıyormuş.umarım en kısa sürede ayağa kalkar,ALLAH ailesine çocuklarına bağışlar.

İsmail ustaya allah acil şifalar verir inşallah ,allah onu ailesine ve çocuklarına bağışlar .iyi haberini alırız inşallah.

iyi geceler,duydum şok oldum,allah acil şifalar versin tez zamanda ailesine dostlarına kavuşur umarım.

İsmail ustaya Allah' tan acil şifalar diliyorum.
Allah ailesine, çocuklarına bağışlasın diyorum.

Tüm motorcu dostlarının duaları seninle İsmail abi ha gayret , bir an önce seni bekliyoruz.....

durumu şimdilik iyi gibi bir saat içinde yeni test sonuçları alınacak. ama şuuru yerindeymiş şu anda gelişmeler sevindirici...

bende yeni duydum ve çok üzüldüm, allah şifa versin. kısa sürede ayağa kalkar inşallah.
allah ailesine, çocuklarına bağışlasın.

burak kardeşim bu sevindirici haber için teşekkür ediyorum. umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur...
herkese iyi akşamlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar