bora başkanım bu yağmurda benim elektiriğim kesik şalterim eskimiş durumda bir el atsanda şu işi halletsek nasıl olur acep
taş gibiyim başkanım taşşş,taşşşş.halen genç ,güzel,dipdiri,sülüngibi,taptazeyim hani derler ya AYNI hacının şalgamı gibi içen bilirgene iş güç yok herhalde.:silent:zaten sen kocadın beeee.![]()
gene iş güç yok herhalde.:silent:zaten sen kocadın beeee.![]()
taş gibiyim başkanım taşşş,taşşşş.halen genç ,güzel,dipdiri,sülüngibi,taptazeyim hani derler ya AYNI hacının şalgamı gibi içen bilir
birde abuzittinin yemeği gibi yeyen bilir.arzu edersen sende bir tadına bak değerli eski dostum BAŞKANIM benim:flower:
allah mutlu etsin gardaş allah tamamına erdirsinuzun zamandan sonra buldum yine motosiklet net yolunu ama bu sefer hayırlı bir iş için) 14 ocak 2012 cumartesi günü saat 19:00 da baraj yolu 4,5 durakta rüya müzikhol de nişanım var,abilerim ablalarım kardeşlerim arkadaşlarım herkesi bu mutlu günümüzde aramızda görmekten mutluluk duyarım,sevgiler saygılar
)
taş gibiyim başkanım taşşş,taşşşş.halen genç ,güzel,dipdiri,sülüngibi,taptazeyim hani derler ya AYNI hacının şalgamı gibi içen bilir
birde abuzittinin yemeği gibi yeyen bilir.arzu edersen sende bir tadına bak değerli eski dostum BAŞKANIM benim:flower:
nerde görşicizzz başkanım evdemi hoteldemi,hamamdamı,arabadamı yoksa ağaç dibindemi bi söylesende ona göre millet gelsin :flower:günaydın dostlar.akşama görüşmek üzere.