[Adana - MT]

Herkese iyi günler dilerim. Bu ay içinde ilk motorumu alacağım allahın izniyle. Ne tür alıştırmalar yapmalıyım. Motora alışmak için, sürüşü geliştirmek için. Bikaç fikir verirseniz çok sevinirim. Bir başka sorum da şu, motorsiklet'te arabada yapıldığı gibi motor freni yapılır mı? Yapılırsa ne olur, zarar verir mi motora, ya da çok sarsar mı?
Tecrübelerinize dayanarak biraz fikir verebilirseniz bana, çok sevinirim.

bahadır kardeş kolay kolay mtora bişey olmaz zaten can cin consa 100 liraya komple motor yaptırıyosun yani zarar verse ne olur vermese ne olur valla buyuk motorda da denemedim totom yemedi anlayacagın kucuk hacımlı motorlarda hakımıyet kolay oldugu ıcın abıdık gubıdık herşeyi kolaylıkla yapıyorsun ama buyuk motorda yapamıyorsun benden sana tavsıye ılk motora alışacaksan 125cc 150cc bir cross al kullanımı kolay dengede tutması kolay motra adepte olman kolay ve en başta cross motoru sürmeye başla insana guven geliyor bence en kolay motorlardır başlangıc motoru olarak bide sn larak bir şey aktarayım sana şahsımca kücük motordan aldıgım motor sürme zevkini büyük motordan alamıyorum yınede sen bilirsin benim görüşüm:)
Herkese iyi günler dilerim. Bu ay içinde ilk motorumu alacağım allahın izniyle. Ne tür alıştırmalar yapmalıyım. Motora alışmak için, sürüşü geliştirmek için. Bikaç fikir verirseniz çok sevinirim. Bir başka sorum da şu, motorsiklet'te arabada yapıldığı gibi motor freni yapılır mı? Yapılırsa ne olur, zarar verir mi motora, ya da çok sarsar mı?
Tecrübelerinize dayanarak biraz fikir verebilirseniz bana, çok sevinirim.

Son düzenleme:
adanalı01 çok teşekkürler. üşenmemiş anlatmışsın durumu. zaten şu anda düşündüğüm 2 tip motor var ikisi de 150'lik. ilerisi için 600-800 gibi şeyler düşünmüyorum. en fazla 250'ye kadar çıkarım diye tahmin ediyorum. hadi bakalım hayırlısı... :c))

Hafta sonu ne yapıyoruz abilerim büyüklerim:) akşam toplantıya gelemedik iş dolayısıyla program varmı:)

Hafta sonu ne yapıyoruz abilerim büyüklerim:) akşam toplantıya gelemedik iş dolayısıyla program varmı:)

Muttalip,
Program olsa dahi sanki araç ile olur gibime geliyor.
Çünkü hafta sonu yine yağış var.
Cumartesi günü biraz daha netleşir. Benim bir fikrim olur ise buraya yazar programı paylaşırım.

iyi akşamlar arkadaşlar... bir sorum olacak. Çene açılır kask almak istiyorum. var mı tavsiye edeceğiniz bir kask markası. Fiyat olarak da çok fazla çıkamam. araştırmadan önce 60-70'e alırsın demişlerdi iyi bişe. biraz araştırdıktan sonra iyi bişeyin o fiyatlara olmayacağını anladım. RS2 ride çene açılır kask düşünüyorum şu anda. Bir de mine'ler var çene açılır. verebileceğim en fazla fiyat şu anda 200 civarı. nedir fikriniz?

Adana İl Temsilcisi
bahadır kardeş,bildiğin gibi kasklar genel olarak 3 e ayrılır.1-full face de denilen kapalı kasklar,2-çeneden açılır kasklar,3-yarım kasklar.en emniyetli olanı ve en az rüzgar alanı kapalı kasktır.ama sen çeneden açılır kask istediğine göre,öncelikle bu tip kask alırken dikkat etmen gereken en önemli şey,kapanma mekanizmasındaki tırnağın metal olmasıdır.plastik olursa eğer,düşme anında çabucak kırılıp kaskın önününde açılıp çenenin zarar görmesini sebep olur.ama metal olursa kırılmaz.benim sana o fiyatlarda önerebileceğim de LS2 dir.biraz daha bütçe ayırırsan eğer (350 gibi) COX da olabilir.

Bora başkanım çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için... fazerr arkadaşım mümkün olan en kısa zamanda uğrayacam senin dükkana... şu motorum bir gelsin... :c))

herkese iyi akşamlar dilerim,mutto sanki program olduğunda çok gezilere katılıyormusun gibi sormuşsun yani yağmasanda gürlüyorsun,bahadırceyi açık bir şekilde bilgilendirdğin için seni tebrik ederim
bahadırce kardeşim fazer arkadaşın ismi Muzafferdir,yaşı yaklaşık 60 dır sitemizin en genç ve en yakışıklı delikanlısıdır nokta

bak bak cengiz abime bak benim gittigim geziler sen gelmiyon senin geldigin gezlere ben gelmiyom nasıl iştir bende anlamadım cengiz abim bir karşılaşamadık gezilerde giti vesselam artı gazıantep gezisine gittim ,nigde gezisine gittim ,tekir gezisine gittim ,en son gıl cadırınamı ne gidecektik ilişkin yemeye talihsiz bir olaydan oturu kısmet olmadı yusuf abım kucuk kaza atlattı allahtan bişey olmadı o zamanda sen yoktun daha ben ne yapım cengiz abi bir senle bayram gezisini kacırdım diye hicbir geziye katılmamış gibi gösterdin gitti nokta:cherry:
herkese iyi akşamlar dilerim,mutto sanki program olduğunda çok gezilere katılıyormusun gibi sormuşsun yani yağmasanda gürlüyorsun,bahadırceyi açık bir şekilde bilgilendirdğin için seni tebrik ederim
bahadırce kardeşim fazer arkadaşın ismi Muzafferdir,yaşı yaklaşık 60 dır sitemizin en genç ve en yakışıklı delikanlısıdır nokta

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar