[Adana - MT]

günaydınlar bora başkan... Adana'nın alt yapısı ve şehirleşmesi belli, inşallah bu yağmurda elektriğimiz ya da internetimiz gitmez...

Adana İl Temsilcisi
yok yok bahadır kardeş,eskisi gibi değil bu havalarda artık daha az elektrik kesilir oldu.TEDAŞ birde şu eski uzanlardan kalma trafoları güçlendirip yenileseydi hiç sıkıntı kalmayacak.

benim iş yeri küçüksaatte bora başkan. buralarda rüzgar esse elektrik gidebiliyor. hayırlısı diyelim.. :c))

elektirik kablolarını yerin altına aldıkları bölümlerde hiç kesinti olmuyor. Ben toros mah. dört senede beş sefer anca kesildi amanın durun maşallah diyelim :d

bora başkanım bu yağmurda benim elektiriğim kesik şalterim eskimiş durumda bir el atsanda şu işi halletsek nasıl olur acep

gene iş güç yok herhalde.:silent:zaten sen kocadın beeee.:p
taş gibiyim başkanım taşşş,taşşşş.halen genç ,güzel,dipdiri,sülüngibi,taptazeyim hani derler ya AYNI hacının şalgamı gibi içen bilir
birde abuzittinin yemeği gibi yeyen bilir.arzu edersen sende bir tadına bak değerli eski dostum BAŞKANIM benim:flower:

taş gibiyim başkanım taşşş,taşşşş.halen genç ,güzel,dipdiri,sülüngibi,taptazeyim hani derler ya AYNI hacının şalgamı gibi içen bilir
birde abuzittinin yemeği gibi yeyen bilir.arzu edersen sende bir tadına bak değerli eski dostum BAŞKANIM benim:flower:

abooooo ben duymadım, görmedim , bilmiyorum... :queen:

uzun zamandan sonra buldum yine motosiklet net yolunu ama bu sefer hayırlı bir iş için :)) 14 ocak 2012 cumartesi günü saat 19:00 da baraj yolu 4,5 durakta rüya müzikhol de nişanım var,abilerim ablalarım kardeşlerim arkadaşlarım herkesi bu mutlu günümüzde aramızda görmekten mutluluk duyarım,sevgiler saygılar :))
allah mutlu etsin gardaş allah tamamına erdirsin

maşşalah, maşşalah, maşşalah, hepsi seninmi yavruuuuummm.:queen::flower:

Merhaba dostlar,
hayırlı işler,

Bora başkanım,
Gurubumuzda bir enerji patlaması söz konusu.:bounce: Hava açmasada hafta sonu araçlarla gidilecek bir gezi planlayalım.:queen: Millet karda boğuşup enerjisini boşaltsın.:flower:
Yoksa bir kaçımızın karambolde başına iş gelecek.:mrgreen:
Akşam çamlıkta görüşmek dileği ile.:king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar