merhaba sevgili arkadaşlar.
iyi hafta sonlar, iyi tatiller, iyi PTT ler. :rendeer:
iyi hafta sonlar, iyi tatiller, iyi PTT ler. :rendeer:
dün girdim direksiyon sınavına s
14 ocak 2012 cumartesi günü saat 19:00 da baraj yolu 4,5 durakta rüya müzikhol de nişanım var,abilerim ablalarım kardeşlerim arkadaşlarım herkesi bu mutlu günümüzde aramızda görmekten mutluluk duyarım,sevgiler saygılar)
uzun zamandan sonra buldum yine motosiklet net yolunu ama bu sefer hayırlı bir iş için) 14 ocak 2012 cumartesi günü saat 19:00 da baraj yolu 4,5 durakta rüya müzikhol de nişanım var,abilerim ablalarım kardeşlerim arkadaşlarım herkesi bu mutlu günümüzde aramızda görmekten mutluluk duyarım,sevgiler saygılar
)
Arkadaşlar sizden bir konuda fikir almak istiyorum. Bir mükellefim küba motor bayiliği yapıyor. 2012 modeller geliyor bu ay ve ben de almayı planlıyorum. www.kubamotor.com sitesine bir girebilirseniz, oradan almayı düşünüp de arada kaldığım 2 motor var.
Birincisi touring modellerin içerisinde en sağ üst KB150-25 Ortalama fiyat = 2.500 TL
İkincisi Chopper modellerin içinde tek bir model var zaten Superligh Ortalama fiyat = 4.500 TL
Az çok motor sürme yeteneğimi (!) biliyorsunuz. Fiyat olarak nasıl piyasadaki gerek diğer markalara göre. Sürüş konusunda Chopper beni zorlar mı, yoksa daha mı rahat ettirir. Eğer siz olsaydınız hangisini alırdınız. Fiyat olarak iki katı fark var, ama Chopper modeli çok beğendiğim için kasabilirim biraz. Bir iki yorum alabilirsem sizden çok sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------
Bir cümle yazarken yazacağım şey konusunda fikrim değişince cümlenin hazırda yazdığım kısımlarını değiştirmeyi unutuyorum.
O yüzden cümle düşüklüklerini görmezden geliniz. :c))
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------
KB150-25 dediğim model tip olarak kanuni seyhan 250'lerle aynı. Polis'ler kullanıyor. :c))
uzun zamandan sonra buldum yine motosiklet net yolunu ama bu sefer hayırlı bir iş için) 14 ocak 2012 cumartesi günü saat 19:00 da baraj yolu 4,5 durakta rüya müzikhol de nişanım var,abilerim ablalarım kardeşlerim arkadaşlarım herkesi bu mutlu günümüzde aramızda görmekten mutluluk duyarım,sevgiler saygılar
)
Günaydın arkadaşlar, iyi haftalar herkese...
Yusuf kardeşim dün girdim direksiyon sınavına sağnak yağış altında. Sınavdan önce şöyle bi bindim motora, baktım bisiklet gibi sadece pedal çevirmiyosun :c)) zaten vites değiştirmeden tamamladık sınavı. yaklaşık olarak 20 sn.'de benim motor ehliyeti alabileceğime kanaat getirdiler.
Yasal olarak herşey tamam yani. Şimdi sürüş işini geliştirmem lazım. Hedefim bahar aylarında şu pazar mümkün olduğunca etkinliklerinde yer alabilmek.
Bora başkanım,
Muzaffer ağayla sizin ayar ve PTT işinizin şekli değişti gibime geliyor.
Muhabbet farklı mecralaramı gidiyor, banamı öyle geliyor.?:cherry:
utanmaz seni başkası yazınca cevabın hazır.bize gelince zurnanın son deliği oluyor.ayıptır günahtır başkanım:bounce:şuanda sezon dolayısı ile kardeşim sinek avlama vaziyetleri olduğu için kendine mavra arıyor.:wiinkk:
utanmaz seni başkası yazınca cevabın hazır.bize gelince zurnanın son deliği oluyor.ayıptır günahtır başkanım:bounce: