[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,kampçılar,kalabalık olacağız,çaydanlık,çul ve sucuk için ızgara ihtiyacımız vardır,sakın unutmayın.:santa:
ha bu arada saat 8,30 toplanma,9 KESİN hareket.:king:

saygı deger dostlarım hepinizin bayramını kutlar ve esenlikler diler kücüklerin gözlerinden büyüklerimizin ellerinden öperim:rendeer:

arkadaşlar,kampçılar,kalabalık olacağız,çaydanlık,çul ve sucuk için ızgara ihtiyacımız vardır,sakın unutmayın.:santa:
ha bu arada saat 8,30 toplanma,9 KESİN hareket.:king:
Merhaba fotoğrafları yayımlarsınız inşallah iyi eğlenceler. Herşey gönlünüzce olsun

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,sağ salim döndük.herzamanki gibi hatta daha da eğlenceli ve bol katılımlı bir kamp oldu.sanırım mesafenin yakın olması da buna etkendi.hatta MERSİN'den de misafirlerimiz vardı.sazlı-udlu,şarkılı-türkülü bir kamp oldu.:flower:bendeki resimler,25-30 tane kadar,onları da ayrı başlık açarak yayımlayacağım.bu arada ceyhanlı arkadaşlarıma gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ediyorum.:rendeer:

herkese hayırlı akşamlar,ğerçekten güzel bir kamptı dolu dolu bol eğlenceli özellikler serhat abinin gece yarısı operasyonu süperdi,mersinden katılan arkadaşlara teşekkürler,

ayrıca konukseverliklerinden dolayı ceyhan ekibine çoook teşekkür ederim.Boracım bendede bir kaçtane resim var sen başlığı aç bende ek yaparım

---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 19:54 ----------

http://imageshack.us/g/848/sa404812.jpg/

Harika bir kamp ortamı oldu. Emeği geçen ve katılan tüm dostlara teşekkürler.
Ceyhan' lı dostlarımıza ev sahipliğindeki performanslarından dolayı ayrıca teşekkürler.
Darısı yeni kamplara inşallah.

Güzel olduğu her halinden belli bir kamp,şanslısınız adanalılar istanbul buz tutacak yakındır

herkese hayırlı akşamlar,ğerçekten güzel bir kamptı dolu dolu bol eğlenceli özellikler serhat abinin gece yarısı operasyonu süperdi,mersinden katılan arkadaşlara teşekkürler,

ayrıca konukseverliklerinden dolayı ceyhan ekibine çoook teşekkür ederim.Boracım bendede bir kaçtane resim var sen başlığı aç bende ek yaparım

---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 19:54 ----------

Merhaba dostlar,

ATAMIZIN ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE TÜM ULUSUMUZA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM.
RUHU ŞADOLSUN.

Herkese hayırlısabahlar olsun…

Evet arkadaşlar, kesinlikle lezzeti mükemmel bir kamptı, misafirperverliklerinden ötürü ceyhanlı dostlarımıza, kampımıza mersinden iştirak ederek gelen arkadaşlarımıza, vede vede bu güzel gezimizin bu güzel gezi olmasında emeği ve katılımı geçen tüm dostlarımıza ayrı ayrı teşekkürler ediyorum…… :) :rendeer:

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlarım.

BÜYÜK ATATÜRK'ÜMÜZÜ SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ.RUHU ŞAD OLSUN.

Günaydın arkadaşlar.
10 KASIM'DA SEVGİLİ VE BÜYÜK ATAMIZ ATATÜRK'Ü ÖZLEMLE ANIYORUZ.
Bu arada sevgili Bora abim resimleri attınmı siteye.Bende resim atmayı bilmediğim için sana meil atayım onlarıda atıver olmazmı.

Adana İl Temsilcisi
mustafa kardeş,dün akşam photopuchette sorun vardı,3 kez denedim ama olmadı,vazgezçtim bu akşam yapacağım.benim mail adresime atıver,bu akşam halledeyim.

Çok güzel bir kamp organizasyonu oldu.Bora ağabey nezdinde hepinize çok teşekkür ediyoruz...Mümkünse Serhat beyi bir daha kampa çağırmayın.:):):)
Bendeki fotoğrafları Bora ağabeyimden sonra atarım...
Tekrar teşekkür ederiz...

çok güzel on numara bir kamp oldu. emeği gecen ve kampa katılan tüm dostlarıma teşekkür ederim. :)

emeği geçip kamp organizasyonu yapan ceyhanlı doslarımada teşekkür ederim.:)

herkese iyi akşamlar,sevgili maestro33 serhat abi de sizin için aynı şeyi söyledi mersin ekibi gelecekse beni muhakkak çağırın dedi:)

73.YILI ÜZÜNTÜYLE ANDIK,RUHUN ŞAD OLSUN HUZUR İÇİNDE UYU

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar