[Adana - MT]

merhaba sevgili arkadaşlarım.

mubarek kurban bayramınızı en,içten dileklerimle kutlar. sevdiklerinizle ve ailenizle mutlu huzurlu sağlıklı ve neşe dolu bir bayram geçirmenizi temenni ederim. sevgili dostlarım.:rendeer:

Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim...:rendeer: ::dpac:: ::145:: ::friends:

Adana İl Temsilcisi
TÜM ADANA MT.AİLESİNİN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR,HUZUR VE SAĞLIK DİLERİM.:rendeer:

kurbanbayrami.png

Adana İl Temsilcisi
kampçılar hazırlıklarınızı yapmaya başlayın.:p:cat:

Son düzenleme:
sevgili ADANA MT:))

DEMİR AİLESİ OLARAK

Tüm arkadaşlarımın ve ailelerinin mübarek kurban bayramını kutlarız.

Hayırlı bayramlar:))

tüm islam alemının ve motorsiklet camiasının kurban bayramı kutlu olsun!!
etleri fazla kacırmayalım:)

Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar büyüklerimin ellerinden öperim :rendeer:

Merhabalar arkadaşlar,

Hepinizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.........Daima bugünleri görelim :) :rendeer:

Herkeşin mubarek kurban bayramını kutlar,sağlık esenlik mutluluk dolu günler dilerim

boracım hava durumu nasıl sıkıntı varmı

birde listeyi suatla özden 3 yazmışsın

Son düzenleme:
yok kardeş hava ampul gibi olacak :p
suat la özden el kadar çocuklar zaten ne yerler ki,onun için 2 sini bir kişi yazdım.:queen:

Bora abi hangi el’den, yada nasıl bir el'den bahsediyorsun anlamadık ama, şekillere bakılarak açıklama yapılacak olundugu zaman oradaki yazılı olan ‘’3’’ ---dikkat, en az 3 kişiliktir--- anlamına daha yatkın durmuyormu acabaaa :queen:

Selam arkadaşlar Öncelikle Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar sizlere ailelerinize mutluluk getirmesini temenni ederim.

Mustafa abicim, cümleye …..öncelikle…. diyerekten başlayınca cümlenin devamında başka bişe daha söyliyecen zannettim :)
Abicim ayrıca bana söylediğin şeyle ilgili olarak bahsi geçen yere gitmeye fırsatım olamadı, yarın Allah izin verirse hususiyetle gidip, durumdan da seni haberdar edeceğim….
Herkese Hayırlıgeceler dilerim…!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar