[Adana - MT]

Uzun zamandır siteye girmedim. dolayısı ile resim ekleme ,işlemini mde unutmuşum :). Sahibinden.com da 62591183 no.lu ilandabilgi ve resimleri görebilirsiniz.selam ve sevgiler.

buda başka bir model ama 1.direksiyon gidonuna takılan malzeme için ayrı yeten bir pil lazım sanırım 2. zaten gidonda yeterince düğme var. 3. elcik teki mesafeyi daraltmış aparat ama zevkler ve renkler tartışılmaz buda güzel bir model fiyatıda baya iyiymiş :queen:

Eyvallah Yusufçum, biliyosun zaten bende gidon için sormuştum bu kulaklık iyimi diye :queen:

Sonuç olarak ne alırsan al kardeşim diyip bizi ikilemde kalmaktan kurtarıyorsun yaani :silent: :mrgreen: hakkın ödenmez vesselam, ne diyelim :cherry:

Günaydın arkadaşlar...:rendeer:

Bayramda İzmirden misafirlerim geldiği için üzülerek kampa katılamyıcağımı söylemek zorundayım :pale: umarım başka zaman yine bir kamp macerasında birlikte oluruz, kendimce şöyle bir karar aldım, çadır kurmak için artık bayramı falan beklemiyecem herhangi bir hafta sonu çadır kurmaya gidecem. Katılmak steyenler benimle birlikte gelebilir, zamanı geldiğinde burdan sizlere duyaracam.

Herkese hayırlı haftalar :rendeer: Bizim burda bugün Cadılar Bayramı enteresan fotolar çekmeyi planlıyorum çekersem sizlerlede paylaşacagım :mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
duyuru
bu haftaki,çarşamba toplantımızı,gelen yoğun istek üzerine,b.cengizin evinde yapmayı planladık.tüm arkadaşlarımız davetlidir.haberiniz olsun.not,cengizin pc.sinde yine sorun varmış,o yüzden ben yazıyorum.hepinize iyi akşamlar.

herkese iyi akşamlar,geç de olsa sorunu çözebildim bidaha uyduruk virüs programımı töbe dermişim,neyse bende tekrar etmiş olayım çarşamba günü geleneksel toplaşma benim evimde olacak herkes davetlidir duymadım bilmiyom haberim yok olmasın lütfen,

Merhaba arkadaşlar,
Hayırl işler.

Bayram kampına kadar bir endro makine alırız dedik olmadı. (Muzaffer' im sağolsun (Fazerr)):pale:
Araç ile gidecek olan varmı:silent: Eşyalarımı vermek için soruyorum.

yusuf abi ben nissan pikap ile tekne de getirmeyi planlıyordum ama hanımın halasının oglunun dugunu varmış bayramın ücüncü günü bütün planlarım suya düştü yani ben gelemiyorum büyük bir ihtimal abicim benim fazerin 48 lik cantasıyla her zaman emrinde ben gelemiyorum zaten sen hayabusayı oldugu yerde bırak benim fazerle gidebilirsin
Merhaba arkadaşlar,
Hayırl işler.

Bayram kampına kadar bir endro makine alırız dedik olmadı. (Muzaffer' im sağolsun (Fazerr)):pale:
Araç ile gidecek olan varmı:silent: Eşyalarımı vermek için soruyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar