[Adana - MT]

herkese iyi akşamlar iyi hafta sonları,yarın önce ceyhan sonra erzin ordan köy ordan dönüş yapcem aççık yol yapem

Arkadaşlar iyigeceler dilerim...

Yusuf kardeşim bu linkide bi dikkate alabilirmiyiz, artısı eksisi yönünde bir değerlendirmeye alırsak hangisi daha mantıklı kaçar acaba...? Sanırım Serhat abimizde bundan kullanıyordu ve memnun oldugunu söylüyordu...! Ama bu digeri gibi çift kişi kulaklıklı değildi heralde...
http://www.mobicom.com.tr/pinfo.asp?pid=4

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlarım.29 EKİM BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.:thumleft::rendeer:

Ülkenin aydınlık insanlarının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlarım

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:02 ----------

Arkadaşlar elimde 2 adet 1968 model BMW r 60 sepetli motosiklet var. muayeneleri 2011 bahar ayı nda yapıldı. sepetleri de dahil herşeyi ile orjianldir. Jandarma teşkilatının kullandığı motorlardır. beyaz motorun sol silindir contası değişim istiyor. her ikisi de çalışır ve kullanılır durumdadır. sahibinden.com da ilan no : 62591183 de resimleri görebilirsiniz.motorlardan biri Ankarada diğeri Çanakkale Küçükkuyudadır.Elimdeki 4 motordan sıra onalra binmeye gelmiyor.

Son düzenleme:
nice bayramlara huzur içinde olsun.
Ahmet abi keşke resimlerini ekleseydin nostalji yapardık, zamanında ne motorlardı

Arkadaşlar iyigeceler dilerim...

Yusuf kardeşim bu linkide bi dikkate alabilirmiyiz, artısı eksisi yönünde bir değerlendirmeye alırsak hangisi daha mantıklı kaçar acaba...? Sanırım Serhat abimizde bundan kullanıyordu ve memnun oldugunu söylüyordu...! Ama bu digeri gibi çift kişi kulaklıklı değildi heralde...
http://www.mobicom.com.tr/pinfo.asp?pid=4

buda başka bir model ama 1.direksiyon gidonuna takılan malzeme için ayrı yeten bir pil lazım sanırım 2. zaten gidonda yeterince düğme var. 3. elcik teki mesafeyi daraltmış aparat ama zevkler ve renkler tartışılmaz buda güzel bir model fiyatıda baya iyiymiş :queen:

Adana İl Temsilcisi
sanırım PARROT'u hem serhat kullanıyor,hemde k.burakta ve b.burakta da var diye biliyorum.

Ne güzel forumdan birine ait olması.
Açıklamaları okudum evet açık seçik herşey yazıyor.
Büyütmeyi düşünüyorum benim düldülü ilanınız ilgimi çekti.
Takdir edersin sahibindendeki ilanlara pek güven olmuyor onun için sorayım dedim.

evet dediğim gibi istediğin yerede gösterebiliriz. motorum muhayyer . zaten şuan serviste bekir ustanın vitrininde durmakta eğer tanıyorsan yada buralarda bir tanıdığın varsa onun vasıtası ile oradanda referans alabilirsin.

Anladım.
Benim düldülü isteyen bir arkadaş vardı onunla bir görüşeyim duruma göre sizide bilgilendiririm.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutlamış Fatih abi sanırım :)

Herkese İyi Pazarlar :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar