[Adana - MT]

Günaydın millet...:rendeer:

Katılımcı Listesini Güncelleyelim :thumleft:
1-Ceyhanlı Mustafa ve kızı
2-Oğlum ve ben
3-Bora
4-Ceyhandan Suat GÜLER
5-.
6-..
7-...
8-....
9-.....

Yusuf abi gel şu rt yi sana satalım. asla pişman olmazsın :))

Fatih hocam,
Teklif için teşekkürler. Makinen gerçekten güzel. Ancak ben Japon kullanmaktan yanayım.:rendeer:

---------- Post added at 10:03 ---------- Previous post was at 10:01 ----------

Yusuf abim yapma allasen kabul etmem hayabusayı satmadın değilmi? yoksa yolumuz asfalt hani.Eğer aramızda olursan renk katarsın bizlere.

Mustafa hocam,
Orada olmayı bende arzu ediyorum. Ayrıca Hayabusa' yıda satmadım. Ama hayabusa ile kampa gidilmez. Eşya için yer yok. Bakalım zaman var daha, kısmet bir şey denk gelir belki.:silent:

zannedersem zorlu obruk gezisinde köprü üzerinde sizinle konuşmuştuk. eğitim şart:)

---------- Post added at 18:13 ---------- Previous post was at 18:08 ----------

çok yeni bir gelişme oldu.
2 hafta önce yapılan gezi, enduro fikrimi iyice pekiştirip 1150 rt mi satışa çıkarmıştım. kısmette satmadan almak varmış ve bugün 1200 GS e geçiş yaptım. RT düşünen var mıdır bilmiyorum ama cillop gibi bir RT satılık diyeyim. alanı üzmeyecek bir makina.
sahibinden linki http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...al-eksiksiz-hatasiz-56-000-km-62031063/detay/

Kusura bakma biraz geç oldu, yeni makinan hayırlı uğurlu olsun :rendeer: allah kaza bela göstertmesin. Nasıl alışabildiniz 1200 GS'e :cat:

Herkese günaydınlar,
Sonunda ardarda omuz darbelerinden sonra siteye girebilmeyi başarabilmiş bulundum :)
Sanırım bundan sonra kullanıcı adı ve şifrem için bi künye kazıttırıp zincirle boynumda taşıyacağım :cherry:

Herkese günaydınlar,
Sonunda ardarda omuz darbelerinden sonra siteye girebilmeyi başarabilmiş bulundum :)
Sanırım bundan sonra kullanıcı adı ve şifrem için bi künye kazıttırıp zincirle boynumda taşıyacağım :cherry:
Noldu Emre kardeşim şifrenimi unuttun:):).Seni buralarda görmek çok güzel.Güzel yazılarını ve Espirilerini özlemiştik:p:p:p.Sen şimdi bu gazla Yumurtalıktaki kampımızada gelirsin.:cherry::cherry::cherry:

Adana İl Temsilcisi
GÜNCEL

Geleneksel Bayram kampını bu yıl Ceyhanlı Mustafa kardeşimin yardımlarıyla Yumartalık/Zeytinbelinde yapmayı planlıyoruz.hatta belediye başkanı ile de görüşüp gereken destek ve yardımı sağladı. Eğer hava şartları müsade ederse katılımcıların hazır bulunmasını rica ederim. :mrgreen:

Buluşma Yeri : MOLA tesisleri (Ceyhan tarafı)
Buluşma Tarihi: 08.11.2011 (Bayramın 3. günü)
Buluşma Saati:8:30
Hareket Saati:9:00

Katılımcılar isimlerini lütfen eklesin: Bildiklerimi ben yazim gerisini siz doldurun :mrgreen:
2-Oğlum ve ben
3-Bora
4-Ceyhanlı Suat
5-
6-

Adana İl Temsilcisi
mustafa,o arkada 1. resimde görünen bina,gazinomsu bir yer mi?biz kullanabilecekmiyiz?

Adana İl Temsilcisi
GÜNCEL

Geleneksel Bayram kampını bu yıl Ceyhanlı Mustafa kardeşimin yardımlarıyla Yumartalık/Zeytinbelinde yapmayı planlıyoruz.hatta belediye başkanı ile de görüşüp gereken destek ve yardımı sağladı. Eğer hava şartları müsade ederse katılımcıların hazır bulunmasını rica ederim. :mrgreen:

Katılımcılar isimlerini lütfen eklesin: Bildiklerimi ben yazim gerisini siz doldurun :mrgreen:
2-Oğlum ve ben
3-Bora
4-Ceyhanlı Suat
5-Demirgürsel
6-

2-Oğlum ve ben
3-Bora
4-Ceyhanlı Suat
5-Demirgürsel
6-fuat????

2-Oğlum ve ben
3-Bora
4-Ceyhanlı Suat
5-Demirgürsel
6-fuat????

Fuat,
Motoru topladın sanırım.:bounce:

---------- Post added at 15:34 ---------- Previous post was at 15:32 ----------

Bora abi evet gazino gibi bir yer eğer sahipleri gelmezse neden olmasın kullanılır yani çünkü bizden başka kimse olmayacak gibi.

Mustafa hocam,
Kurban bayramında illaki piknik için gelen olur.:santa: Yanlız kalınmaz yani.

deniz kenarı olurda beni nasıl unutursunuz onu anlamadım, görüşmek dileğimle selamlar.
mangal olacak deyilmi:cherry:

2-Oğlum ve ben
3-Bora
4-Ceyhanlı Suat
5-Demirgürsel
6-fuat????
7-Ceyhanlı Özden
8-Cellat Murat

Bu arada Çelik Gürselden hiç ses seda yok gelmicekmi o

Son düzenleme:
Herkese iyi geceler evde tadilat nedeniyle internete giremiyordum,yine bir yerleri kırdım dağıttım hatta parke döşedim boyadım bu gün kabası bitti neyse bayramda bir aksilik çıkmazsa devrem ve ben aranızdayız,
bu arada Büyüüüüük Muzaffer abem doğum günün kutlu olsun nice mutlu ve huzurlu yıllara sevdiklerinle birlikte geçirmen dileğiyle,iyiki doğdun:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar