[Adana - MT]

Hani akşam toplantıya kimler yada kaç kişi geleceğini bilsem, bizim VFR nin kuyruğunu doğrulturduk...:silent: Sayın başkanım bi analiz yapsanda kaç ton tatlı alacağımı bilirdim :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------

güzel tespit:) Bende gördüm durmuş motora alışmaya çalışıyordu düz asfaltta...:)

Bu arada yeni Motorun hayırlı olsun, kuyruğu ne zaman doğrultuyoruz :p

sen hayabusayı da doğrultmamıştın abı yanlış hatırlamıyorsam o yuzden ıkı katı alman gerekecek. birde ben gelemeyebilirim sana zahmet geçerken benim tatlıyı eve bırakırver. Şimdiden teşekkür ederim hayırlı olsun yenı veferen darısı benım başıma....

Hani akşam toplantıya kimler yada kaç kişi geleceğini bilsem, bizim VFR nin kuyruğunu doğrulturduk...:silent: Sayın başkanım bi analiz yapsanda kaç ton tatlı alacağımı bilirdim :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------

Bu arada yeni Motorun hayırlı olsun, kuyruğu ne zaman doğrultuyoruz :p

abi motor benım değil ya öyle emaneten fotoğraf çektirmek için aldık ama istersen yinede bu kadarcık bindiğim için sana bir halka tatlı ısmarlayayım uehueheuhue

Adana İl Temsilcisi
böyle diyeceğini biliyordum.:bounce:

akşam tahmini 10-15 kişi oluruz.

KAWASAKİ Z750 S mavi renk 23000 km de lastik sıfır Satılıktır
Sahibinden ilan no : 57977624

abi şu baklava konusuna artık bir standart getirelim. içinde şu kadar gr fıstık şu kadar gr doymamış ya vs içeren EU, ECE, DOT gibi birde KDBS (Kuyruk Doğrultma Baklava Standardı) miz olsun. walla sabaha kadar midem yandı yaw.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar