[Adana - MT]

Merhaba her pazar kulübün önünde bululşalım diyorsunuz ama kulübün yerini açıklamamışsınız veya ben bilmiyorum. Üyıelik şartları nelerdir? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

:queen:
Pazar günü için Çamardı bir, iki....

Buluşma Yeri: MOLA tesisleri
Hareket saati: 9:30
Gidilecek yer: Çamardı Alabalık tesisi

Katılımcılar:
-Muzaffer1968 ve eşi (Hayabusa)
-Alper (Hayabusa)
-Ethemhan (Hayabusa)
-HaYduT (Hayabusa)
-Mümin (Hayabusa)
-Acar65 ve kızı (Fazer)
-Muttalip ve Muzaffer (Fazer)
-Burak Cingiz (1100xx)
-Yusuf ziya ve ailesi
-Ejder ve ailes
mesut ve eşi(HAYABUSA)
fazer.muzaffer ve eşi(cbf 500).....ULEEEEEN ne bu be hayabusası olamıyan gelemiyecek diyemi yazıyonuz.alın size kapak olsun:queen::queen::queen:

Pazar günü için Çamardı bir, iki....

Buluşma Yeri: MOLA tesisleri
Hareket saati: 9:30
Gidilecek yer: Çamardı Alabalık tesisi

Katılımcılar:
-Muzaffer1968 ve eşi (Hayabusa)
-Alper (Hayabusa)
-Ethemhan (Hayabusa)
-HaYduT (Hayabusa)
-Mümin (Hayabusa)
-Acar65 ve kızı (Fazer)
-Muttalip ve Muzaffer (Fazer)
-Burak Cingiz (1100xx)
-Yusuf ziya ve ailesi
-Ejder ve ailesi

Şuanlık kadro bu katılmak isteyen ismini yazsın..

Yeğennn, bakıyomda arı gibi çalışıyon :cat: Sana bir süprizim var motosiklet için kamera aldım pazar günü test ederiz :thumleft:

Merhaba her pazar kulübün önünde bululşalım diyorsunuz ama kulübün yerini açıklamamışsınız veya ben bilmiyorum. Üyıelik şartları nelerdir? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Hangi kulüpten bahsediyorsun :silent: Bizi başkalarıyla karıştırıyorsun. Bizler her çarşamba akşamları Çamlıkta buluşyor sohbet ve gezi kriterlerini konuşuyoruz, o kadar :bounce: Buyur sende gel...

Ihııı ne guzel bır suprız oldu bu:cat: Ama kamerası olanlar hep en arkadan gelir abi o nasıl olacak :mrgreen:
olurmu canım, en önde ben gitmeliyim. Bende kamerayı arkaya takarım, arkadan gelenleri çeksin... :flower:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------

pazar günü harun arkadaşımla birlikte yapraklıkoy da deniz sefası yapmaya gidiyoruz . gelmek isteyen ark lar olursa saat 8.30 da buluşma yerimiz benim tükkanın önü. gelmek isteyen arkadaşların altındaki motorunun bi önemi yok , bizim için insan önemli, bize yetişebilen yetişemeyen herkes gelebilir .....

Bak güzel kardeşim, yazdıklarına dikkat et, bizde kimse kimsenin motorun tipi,gücü ve şekli yüzünden dışlama, konuşmama, yazışmama gibi bir terbiyesizlik içerisnde hiç olmadık olmayızda. Ama şu yazdıkların eğer bizim çamardı gezisi yazımız içinse sen hala bizi tanımamışsın tanıyamamışsın demektir. Lafı daha çok uzatmadan yazdıklarını kötü niyetle yazmadığını umar, eğer bizleri daha yakından tanımak istersen seni çarşamba toplantılarına davet eder, birbirimizi daha iyi tanır ve yapmış olduğumuz güzel ve şen sohbetlerde seninde yer almanı isterim. :cat:

Anlaşılan sen üstüne alınmışsın, bizim grubun arasında olan bir şakalaşmaydı bu. Ben sana bir örnek verim bizim gezimizlerinde ortalama hızımız 140-150 km/h dır. ve bu hıza aşağa yukarı tüm orta sınıf motosikletler yetişir. Geçenki ürgüp geimizde bile ortalama hızımız aynıydı. Sen bizleri tanımadığın için böyle algılaman doğaldır. Umarım biraz daha bizim hakkımızda fikir verebilmişimdir.

herkese iyi geceler 90 ı geçmezseniz bende gelirim:) dermişim,sonrada şaka yaptım dermişim tekeriniz düz bassın yolunuz açık olsun köye gidicem gitmesem gelirdim nasıl olsa muzaffer abi tükkan açtı benimde depoyu bu seferlik fullerdi hayrına demi abe:)

aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

arkadaşlar selam :king:

nasılsınız neler yaparsınız, keyifleriniz iyidir umarım.ne var yani bi hayabusada bana hediye alsanızda bende gezilerinize gelsem:cherry:

varmı fikri olan

:rendeer:

sayfa 1202 deki yazdığın gezi başlığında en altta onun içinmi yetişebilen gelsin yazdın ???

Arkadaşım,
Gel bir toplantımıza katıl, yada Bora başkan ile sohbetlerinde bir konu et. Kendisi gerekenleri anlatacaktır. Biz gibi rüzgar sevdalılarına ön yargı yakışmaz.
En kısa zamanda tanışmak ve birlikte gezide olmak dileği ile. :cat:

---------- Post added at 11:50 ---------- Previous post was at 11:47 ----------

aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

arkadaşlar selam :king:

nasılsınız neler yaparsınız, keyifleriniz iyidir umarım.ne var yani bi hayabusada bana hediye alsanızda bende gezilerinize gelsem:cherry:

varmı fikri olan

:rendeer:

Gürsel kardeşim,
Sen gel hayabusa kolay. Maşallah gurupta bereketlendi.:mrgreen:

aaa demirim gürselim yaşıyor,balıkçı paşam nerelerdesin kayboldun gittin yalan dünyada hayırsızzz

Gürsel kardeşim,
Sen gel hayabusa kolay. Maşallah gurupta bereketlendi.:mrgreen:

teşekkür ederim Yusuf abim:)) herkes senin gibi nazik olmuyor malesef:D

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------

aaa demirim gürselim yaşıyor,balıkçı paşam nerelerdesin kayboldun gittin yalan dünyada hayırsızzz

abi hatırlaman tanıman yeter sağolasın, büyüksün be abi :))

ne olsun balık tutmaya devam be abi, bak bakalım örnek nasıl :D)

DSC01372.jpg

DSC01375.jpg

DSC01376.jpg

DSC01308.jpg

güzeldi be abi ne yalan söyleyim:)))))

Herkese hayırlıgeceler diler, akabinde de geziye gidecek olan tüm arkadaşlarıma çok güzel geziler dilerim :)

MERHABA ARKADAŞLAR,
HAYIRLI HAFTALAR,

BORA BAŞKANIM HOŞ GELDİNİZ.
HANİ GEZİ RESİMLERİNİZ YOKMU?

---------- Post added at 10:06 ---------- Previous post was at 10:04 ----------

teşekkür ederim Yusuf abim:)) herkes senin gibi nazik olmuyor malesef:D

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------

abi hatırlaman tanıman yeter sağolasın, büyüksün be abi :))

ne olsun balık tutmaya devam be abi, bak bakalım örnek nasıl :D)

http://i236.photobucket.com/albums/ff177/demirgursel/DSC01375.jpg[/IMG

güzeldi be abi ne yalan söyleyim:)))))[/QUOTE]

Gürsel,
Balıkta balıkmış yani.
Afiyet olsun.

Adana İl Temsilcisi
eyvallah,sağolasın kardeş.sağ salim gittik-geldik.çok güzeldi,epey eğlendik.resimler arkadaşlarda,elime geçince atacağım buraya.

eyvallah,sağolasın kardeş.sağ salim gittik-geldik.çok güzeldi,epey eğlendik.resimler arkadaşlarda,elime geçince atacağım buraya.

Bora kardeş hoşgeldin, yolda karşılaşırmıyız diye baktık ama denk gelmedi, onun yerine mersinli bir grup denk geldi selamlaşıp yolumuza devam ettik.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------

Yaw Gürselim, küçücük balıkları Fotomontajla büyütüp millete yutturmaya çalışıyon ya helal olsun sana....:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar