Pazar günü için Çamardı bir, iki....
Buluşma Yeri: MOLA tesisleri
Hareket saati: 9:30
Gidilecek yer: Çamardı Alabalık tesisi
Katılımcılar:
-Muzaffer1968 ve eşi (Hayabusa)
-Alper (Hayabusa)
-Ethemhan (Hayabusa)
-HaYduT (Hayabusa)
-Mümin (Hayabusa)
-Acar65 ve kızı (Fazer)
-Muttalip ve Muzaffer (Fazer)
-Burak Cingiz (1100xx)
-Yusuf ziya ve ailesi
-Ejder ve ailes
mesut ve eşi(HAYABUSA)
fazer.muzaffer ve eşi(cbf 500).....ULEEEEEN ne bu be hayabusası olamıyan gelemiyecek diyemi yazıyonuz.alın size kapak olsun:queen::queen::queen:
Pazar günü için Çamardı bir, iki....
Buluşma Yeri: MOLA tesisleri
Hareket saati: 9:30
Gidilecek yer: Çamardı Alabalık tesisi
Katılımcılar:
-Muzaffer1968 ve eşi (Hayabusa)
-Alper (Hayabusa)
-Ethemhan (Hayabusa)
-HaYduT (Hayabusa)
-Mümin (Hayabusa)
-Acar65 ve kızı (Fazer)
-Muttalip ve Muzaffer (Fazer)
-Burak Cingiz (1100xx)
-Yusuf ziya ve ailesi
-Ejder ve ailesi
Şuanlık kadro bu katılmak isteyen ismini yazsın..
Merhaba her pazar kulübün önünde bululşalım diyorsunuz ama kulübün yerini açıklamamışsınız veya ben bilmiyorum. Üyıelik şartları nelerdir? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Yeğennn, bakıyomda arı gibi çalışıyon :cat: Sana bir süprizim var motosiklet için kamera aldım pazar günü test ederiz :thumleft:
olurmu canım, en önde ben gitmeliyim. Bende kamerayı arkaya takarım, arkadan gelenleri çeksin... :flower:Ihııı ne guzel bır suprız oldu bu:cat: Ama kamerası olanlar hep en arkadan gelir abi o nasıl olacak :mrgreen:
pazar günü harun arkadaşımla birlikte yapraklıkoy da deniz sefası yapmaya gidiyoruz . gelmek isteyen ark lar olursa saat 8.30 da buluşma yerimiz benim tükkanın önü. gelmek isteyen arkadaşların altındaki motorunun bi önemi yok , bizim için insan önemli, bize yetişebilen yetişemeyen herkes gelebilir .....
sayfa 1202 deki yazdığın gezi başlığında en altta onun içinmi yetişebilen gelsin yazdın ???
aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
arkadaşlar selam :king:
nasılsınız neler yaparsınız, keyifleriniz iyidir umarım.ne var yani bi hayabusada bana hediye alsanızda bende gezilerinize gelsem:cherry:
varmı fikri olan
:rendeer:
Gürsel kardeşim,
Sen gel hayabusa kolay. Maşallah gurupta bereketlendi.:mrgreen:
aaa demirim gürselim yaşıyor,balıkçı paşam nerelerdesin kayboldun gittin yalan dünyada hayırsızzz
teşekkür ederim Yusuf abim) herkes senin gibi nazik olmuyor malesef
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
abi hatırlaman tanıman yeter sağolasın, büyüksün be abi)
ne olsun balık tutmaya devam be abi, bak bakalım örnek nasıl)
http://i236.photobucket.com/albums/ff177/demirgursel/DSC01375.jpg[/IMG
güzeldi be abi ne yalan söyleyim:)))))[/QUOTE]
Gürsel,
Balıkta balıkmış yani.
Afiyet olsun.
eyvallah,sağolasın kardeş.sağ salim gittik-geldik.çok güzeldi,epey eğlendik.resimler arkadaşlarda,elime geçince atacağım buraya.