[Adana - MT]

Günaydınlar,Herkesin BErat kandili Kutlu olsun,Allah dualarınızı kabul etsin...

Akşam kortej saat kaçta olcak ? Zaten dün akşamda baraj yolunda gösteri vardı

Arkadaşlar. Şu anda emniyete müracaat ediliyor. Özellikle provakatörlerin aramıza sızarak olumsuz şeler yapmamaları için emniyetinde sivil polislerle birlikte hareket etmek için.

Değerli motosiklet sevdalıları arkadaşlarımız.
Dünki Diyarbakır daki hain saldırıyı protesto etmek için bugun saat 19:00 da T.Özal daki SHELL den başlamak üzere Baraj yolu güzergahını izleyerek Ataturk parkına Çelenk bırakacağız. Provakatörlere de meydan vermemek adına tanıdığınız bütün motosikletli arkadaşlara da haber veriniz. Sadece Motosikletler olacaktır.Araba kesinlikle olmayacaktır. Emniyet müdürlüğü bilgilendirilmiş olup izin alınmıştır,kortej esnasında bize eskortluk yapacaklardır.
Bu nedenle TÜRK bayraklarımızı alarak,kollarımıza siyah band takarak hatta gerekirse bayrak tutmak amacıyla artçı da alarak akşam saat 19:00 da hareket etmek üzere sizleri SHELL de bekliyoruz.(iller bankasından T.Özal istikametine çıkışta soldadır)
Şehitlerimizin ruhları şad olsun.

Merhaba arkadaşlar,
SİZ, DEĞERLİ AİLELERİNİZ VE TÜM İSLAM ALEMİNİN BERAT KANDİLİNİ TEBRİK EDER, HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM.

Kırtasiyeden sticker alacaktım motoruma 3 tane almak için girdim daha fazlasını hediye ettiler şehitlerimizi hatırlatmak için helal olsun valla.

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar,iyi hafta sonu olsun hepinize.

duyuru
dün akşam,türk chopper'ın başkanı ahmet bey aradı.korteje katılan arkadaşlara tekrar teşekkür ediyor,başlarken hepsine hoş geldin dediğini,ancak,biterken,basın açıklaması,röportaj filan derken teşekkür etmeyi unuttuğunu,benim nezdimde katılan arkadaşlarımıza teşekkür ettiğini belirtti.bilgilerinize.

Böyle bir etinlik yaptıkları için ben teşekkür ediyorum ancak adana mt den kimseyi göremedim bu beni çok üzdü 1 saatinizi bile ayırsaydınız en azından belki daha fazla etki olacaktı.

Böyle bir etinlik yaptıkları için ben teşekkür ediyorum ancak adana mt den kimseyi göremedim bu beni çok üzdü 1 saatinizi bile ayırsaydınız en azından belki daha fazla etki olacaktı.
adana mt den ben vardım sarsılmaz nikli arkadaşım da vardı . ben orda seni tanıyamadım daha sonra anladım sen oldunu akşamda mendereste oturuyodun ordada yanlız değilsin diye rahatsız etmek istemedim . daha sonra yine görüşür biraraya geliriz inş

adana mt den ben vardım sarsılmaz nikli arkadaşım da vardı . ben orda seni tanıyamadım daha sonra anladım sen oldunu akşamda mendereste oturuyordun ordada yanlız değilsin diye rahatsız etmek istemedim . daha sonra yine görüşür biraraya geliriz inş
İnşallah görüşürüz ileri zamanlarda.En azından 3 kişi değilde bi 10 kişide biz olsaydık çok daha iyi olurdu.

herkese iyi geceler,etkinliğe katılamadım çünkü kozandaydım akşam 21:00 da geldim ama gözlerim doldu,aynı tepkiyi herkesten beklerdim,sadece motorcularmı var bu memlekette yazık başkanıma burda teşekkür ediyorum böyle bir etkinlik yaptığı için sizleri seviyem valla

herkese günaydın,kortejde katılım az olsada sesimizi duyurabildiğimize inanıyorum,yol kenarından vatandaşlardan alkışlı ıslıklı destek olması güzeldi,mt den Lastromantic vardı,İnşallah artık şehit haberleri gelmezde bizlerde güzel şeyler için kortej yaparız...

Selam arkadaşlar bu gün itibari ile Cbf 500 Motorumu takas yolu ile Fz600 ile değiştirmiş bulunuyorum.Resim atmayı bi türlü öğrenemediğim için resimlerini atamadım inşallah en kısa zamanda atarim.Motorum 2005 model Gri renkte Sevgili Muzaffer abim ( Fazer Mazaffer)sağolsun çok yardımcı oldu buradan kendisine çok teşekkür ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar