[Adana - MT]

herkese hayırlı haftalar. daha önce duyurduğum OMM nin MERMOK la ortaklaşa düzenlediği 4-5 haziran mersin ARA-YOL eğitimine katılıp sertifikamı aldım :cherry:
çok ama çok faydalı geçti. adana içinde bora başkan ile görüşmemizde durumu bildirip kısa açıklama yaptım.
abartı gelmesin ama bu eğitimden önce ve sonra diye kesin ayrım tüm katılımcılarda gözlemlendi. her seviyeden sürücüye hitap eden bir çalışma. katılmayanlar açıkçası çok şey kaçırdılar.

herkese hayırlı haftalar. daha önce duyurduğum OMM nin MERMOK la ortaklaşa düzenlediği 4-5 haziran mersin ARA-YOL eğitimine katılıp sertifikamı aldım :cherry:
çok ama çok faydalı geçti. adana içinde bora başkan ile görüşmemizde durumu bildirip kısa açıklama yaptım.
abartı gelmesin ama bu eğitimden önce ve sonra diye kesin ayrım tüm katılımcılarda gözlemlendi. her seviyeden sürücüye hitap eden bir çalışma. katılmayanlar açıkçası çok şey kaçırdılar.

sertifikanız hayırlı olsun,tebrikler...

herkeşe iyi akşamlar dilerim,
çenkisim bitkisel hayattan çıktığına sevindim,
yarın akşam toplaşmaya gelemiyorum,Şahin arkadaşımızın(Bçvş)iş yerinden, tayini çıktığı için veda yemeği yapcez ceyhan ekibi ve başkan tanıyor o yüzden gelemiyorum üzgünüm

yaw mersin mut yar köprü şelalesine giden varmı acep
260007_10150218629502268_828597267_7051228_5357251_n.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar