[Adana - MT]

Bora abi Antep e gitmişken bizi hayvanat bahcesine de götüre bilirmisin zaman olursa . :)

iyi akşamlar arkadaşlar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:17 ----------

yarın geziye gidecek arkadaşlara iyi eylenceler diliyorum yolunuzda farınızda acık lsun bora abicim ...

bi toplantımızda şakasına sormuştum s1000rr ı test edebiliyormuyuz diye :) burdan başvuru yapabilirmiyim yoksa borusana gelmemmi lazım?

herkese iyi akşamlar dilerim,tatil bitti yarın işbaşa düştü,antep spordan ses seda yok haden gali resimleri bekliyos

günaydınlar hayırlı haftalar bol kazançlar,ayrıcada antep geziniz çok güzel geçmiş bir antepli olarak bende katılmayı isterdim ama motorum bakımda ve hafta sonuna ancak alırım çünkü vaktim yok,inşallah bidahaki gezilere ve haftaiçi buluşmalarına katılmak isterim...

Hayırlı haftalar arkadaşlar,
G.Antep gezi katılımcılarının sorunsuz dönmesine sevindim.
Keyifli nice geziler,:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:04 ----------

gezin bakalım :) benim yerime de eylenin :(

Cengiz,
Hayattamısın :bounce:

herkese iyi akşamlar iyi haftalar,gezginler sağ salim döndüğünüze sevindim,
yusufum ziyam güççük çenkis yaşıyor ama bitkisel:)

Hayırlı haftalar arkadaşlar,
G.Antep gezi katılımcılarının sorunsuz dönmesine sevindim.
Keyifli nice geziler,:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:04 ----------

Cengiz,
Hayattamısın :bounce:

herkese iyi akşamlar iyi haftalar,gezginler sağ salim döndüğünüze sevindim,
yusufum ziyam güççük çenkis yaşıyor ama bitkisel:)

tabikide yaşıyorum abilerim:) ama işime fazla kaptırdıgım için bazı zevklerimden mahrum kaldım 5 aydır motorumu yatırdım ama bu pazar lastiklerimi degiştirdim bakımını yaptım güzelce birde yıkadım ve bitkisel hayattan çıktım yeniden aranızdayım :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar