[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
bütün menderese rezil olduk,karizmamız yerlerde.hatta bir arkadaşımız devlet memuru olduğu için yüzünü bile sakladı.:p

arkadaşlar,haftaya da patlıcan dolma oyulacaktır.bilgilerinize.:queen:

bunlarda ismailin oradaki etkinlikten.:queen:
f9f5s2.jpg
2dm7fj4.jpg

Son düzenleme:
Bora Abi Hayırlı olsun yeni makina. Allah kaza , Bela vermesin güle , güle bin abi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 ----------

Motosikleti: TVS APACHE RTR 150(2011) Hemende Etiketi yapmış haaa :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:35 ----------

ismail abi Senin kapının önünda duran asya 200cc lik cross u da bana versene. Kymco süper 8 2011 model motorum var onunla takas edelim

emrin olur abim gel götürr değeri neysee senin motoruda alırımm .

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.nin gezginci motorcuları.geziye gidecek arkadaşlara iyi vakit geçirmeleri dileklerimle.ethemhancığım asli görevini unutma.:)

arkadaşlar herkese güzel bi hafta sonu diliyorum bugün geziye gelemedim baldızın öğle sonu nişanı var inşallah bidahaki sefer
Bora abi motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

bora abi yeni motorun hayırlı uugrlu olsun.yüce mevlam kazadan beladan korusun.eski bir apache kullanıcısı olarak çok iyi bir secim yapmışsın.yeni apache lerde titreme varmı abi???

Bora Başkan yeni motorun hayırlı olsun çok memnun oldum, Allah kaza bela vermesin,çok güzel görünüyor umarım bir tur attırırsın. selamlar

şu bezelye muhabbeti nedir ya bukadarmı kılıbıksınız be yaa ayıptır rezil olmuşsunuz,erkekliğin ve delikanlılığın kitabını yeniden yazmak gerekecek anlaşılan,sizin gibi erkekleri bezelye ile kınıyorum,bu yüzden toplantılara gelmemeyi düşünüyorum gerisinde bulgur var pirinç var kuru fasulye var ayıklanacak dimi ne me lazım elaleme rezil olmayalım:)

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlarım,hepinize hayırlı ve bol kazançlı bir hafta diliyorum.

Bora abi motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

eyvallah müminciğim teşekkürler.

bora abi yeni motorun hayırlı uugrlu olsun.yüce mevlam kazadan beladan korusun.eski bir apache kullanıcısı olarak çok iyi bir secim yapmışsın.yeni apache lerde titreme varmı abi???

henüz daha 25 km.de pek fazla binemedim.(plakasız gezmekten korkuyorum):)

Bora Başkan yeni motorun hayırlı olsun çok memnun oldum, Allah kaza bela vermesin,çok güzel görünüyor umarım bir tur attırırsın. selamlar

teşekkürler eraycığım.hayhay tabii ki tur atabilirsin ama 250 den sonra kesiciye giriyor.:queen:

bora abi yeni motorun hayırlı olsun:)

sağolasın muttalipciğim.daha iyileri sana olsun kardeş.

kardeş iyiki geldin yawww ne kadar güzel fotolar bunlar. sen yokken bu işi yapanlar vardı (fazer muzafer abi) onunla kıyaslıyorumda alakası yok.on numarasın...:queen::queen::queen:
çok güzel gezi olmuş...mesaiyi hallettim fakat evdeki mesaiyi halledemedim aranızda olmak isterdim:pale::salut::pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:36 ----------

teşekkürler kardeş.ama kuyruk doğrultmayı ADANA MT.ye öğreten sevgili (fazer)muzaffer kardeşimin,kendisinin ne zaman kuyruk doğrultacağı ise tüm ADANA MT. tarafından sabırsızlıkla beklenmektedir.::dalga::::koop::

teşekkürler fuatcığım.

yeni motorumun resimleri:
2uonnk3.jpg

669pug.jpg

2vamwp4.jpg

bora abi tekrar hayırlı olsun makinen güzel görünüyor Allah kaza bela vermesin abi.:cat:

Günaydın millet...:cat:

Bora kardeş, yeni motorun hayırlı olsun allah kaza bela göstertmesin :rendeer:

kardeş iyiki geldin yawww ne kadar güzel fotolar bunlar. sen yokken bu işi yapanlar vardı (fazer muzafer abi) onunla kıyaslıyorumda alakası yok.on numarasın...:queen::queen::queen:
çok güzel gezi olmuş...mesaiyi hallettim fakat evdeki mesaiyi halledemedim aranızda olmak isterdim:pale::salut::pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:36 ----------

Çok teşekkürler abi :queen: Saglık olsun bende bu fotoları evdeki mesai den kurtulamayanlar için yüklüyorum zaten :queen:

bora abim motorun hayırlı uğurlu olsun ALLAH kazadan beladan esirgesin inş....
:cat:

Bora başkanım,
Motorun hayırlı olsun.
Yahu şu kuyruk doğrultma işinden kurtulmak için eni sonu kuyruksuz motor ürettirecek birileri.:queen:

Adana İl Temsilcisi
bora abi tekrar hayırlı olsun makinen güzel görünüyor Allah kaza bela vermesin abi.:cat:
teşekkürler muratcığım.

Bora kardeş, yeni motorun hayırlı olsun allah kaza bela göstertmesin :rendeer:

sağolasın muzafferciğim.

allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin....

amin burakcığım.

bora abim motorun hayırlı uğurlu olsun ALLAH kazadan beladan esirgesin inş....
:cat:

amin hepimizi egemenciğim.

Bora başkanım,
Motorun hayırlı olsun.
Yahu şu kuyruk doğrultma işinden kurtulmak için eni sonu kuyruksuz motor ürettirecek birileri.:queen:

teşekkürler yusufcuğum.hah işte benim motor tam da bu modelden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar