[Adana - MT]

herkese iyi akşamlar,yusufum müdürüm daha belli değil,6 tüp kan aldılar 3 adet film çektiler sanırım beni dizilerinde oynatacaklar yada dizlerinde:)sonuçlar yarın çıkacak ama malesef yarın iş yerinden çağırdılar çarşamba günü kısmetse alıcam ak gt,kara gt meydana çıkacak ama doktorun dediği bişey zoruma gitti bundan sonra motora binemiyebilirsin dedi,bende kafama sık ama bunu benden isteme dedim,ne halin varsa gör o zaman dedi

Cengiz abi,
Geçmiş olsun. Umarım çok ciddi bir problem çıkmaz. Ancak anladığım kadarı ile bazı kısıtlamalara tabii olacaksın. Bence başta sigara gelecek. Ardındanda koruma pantolonsuz motora binmemek gibi. Eeeeeeeeeeee ne derler "Önce yediğin hurmalar, döner seni cırmalar" :bounce:zamanında önemsemediğimiz konulardan daha sonra böyle sıkıntı çekiyoruz. Bu sıkıntından hepimizin çıkaracağı bir kıssadan hisse var aslında. Yüce Allah' tan şifa diliyorum. En kısa zamanda motorunun üzerinde görmek dileği ile.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:42 ----------

Arkadaşlar,
Hepinize hayırlı sabahlar,
Her şey gönlünüzce olsun.
Hafta sonu hava güzel mi olacak ne.:queen:

Herkese hayırlı günler,Cengiz kardeşim büyük geçmiş olsun ama endişelenme sonuçlar belli olsun ona göre tedavi olursun ,tıp ilerledi şimdiden endişelenme.

iyi günler arkadaşlar ama önce sağlıkla :wiinkk:
cengiz abi geçmiş olsun acil şifalar.

hepinize günaydın,iyi haftalar dostlarım.:)

Selamlar..ESKİŞEHİR 'de tanışmak hayal oldu,gelirsiniz tahmini yapmıştım sanırım bir başka buluşmaya kaldık.Sizi tanımakla diğer ADANA'lı arkadaşları tanımış olmak aynı şeymiş gibi geldi.MT ADANA oldukça hareketli bende hanım köylü olduğumdan alakalıyım sitenizi ara sıra ziyaret ediyorum itiraf şimdiden

hasta arkadaşıma da acil şifa diliyorum..

Adana İl Temsilcisi
Selamlar..ESKİŞEHİR 'de tanışmak hayal oldu,gelirsiniz tahmini yapmıştım sanırım bir başka buluşmaya kaldık.Sizi tanımakla diğer ADANA'lı arkadaşları tanımış olmak aynı şeymiş gibi geldi.MT ADANA oldukça hareketli bende hanım köylü olduğumdan alakalıyım sitenizi ara sıra ziyaret ediyorum itiraf şimdiden

hasta arkadaşıma da acil şifa diliyorum..

kardeş,aslında ben çok niyetliydim gelmeye ama bu arada motorumu sattım + havanın yağışlı olacağı gün gibi belliydi.beni bilen bilir,asla yağmurlu havada motora binmem.(yağmur ihtimali bile olsa ) :queen:

cengiz abi şahsen tanışmamış olsakda sana çok çok gecmiş olsun en yakın zamanda eski saglıgına kavuşmanı yüce MEVLAMDAN dilerim...

Herkese hayırlıgeceler dilerim...
Cengiz abicim umarım tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah abi...

herkese iyi geceler,iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara ve dostlara yürekten teşekkür ederim,yarın sonuçlar belli olacak sigarayı ve motoru yasaklamasın yeter gerisi boş,bu arada yarın malesef katılamıyorum evdeyim,isteyen herkes gelebilir kapım açık mr black ve speedy2(hanım köylü)her zaman bekleriz menmuniyetle adana mt li olmak ayrıcalıktır.

herkese iyi geceler,iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara ve dostlara yürekten teşekkür ederim,yarın sonuçlar belli olacak sigarayı ve motoru yasaklamasın yeter gerisi boş,bu arada yarın malesef katılamıyorum evdeyim,isteyen herkes gelebilir kapım açık mr black ve speedy2(hanım köylü)her zaman bekleriz menmuniyetle adana mt li olmak ayrıcalıktır.

Eyvallah dostum büyük geçmiş olsun yarına hayırlı haberlerini bekliyorum..

Merhaba arkadaşlar,
Akşam toplantıya katılamayabilirim. Cengiz abi emanetin geldi.
Bırakmak ve geçmiş olsun dileklerimi iletmek için uğramaya çalışacağım.:cat:

Gaziantep İl Temsilcisi
Selam arkadaşlar nasılsınız

Pazar günü hatay için bir organızasyon varmı geliyormusunuz...

arkadaşlar merhaba
bende adanadan katılıyorum foruma :)
yakın zamanda motosiklet almayı planlıyorum
ancak motosikletten önce güvenlik elemanlarını tamamlamak istedim

malum yaz ayları gölgede 40 derece :)

scooter yada ybr125 gibi motosikletler kullacağım ayrıca bir süre (iyice alışana kadar en azından hiç tecrübem yok)
hız yapmayı sevmem genelde şehir içi kullanmayı planlıyorum sakin sakin gezmek için :)

tabi öğrenci insan olduğum için çok uçuk fiyatlı ürünler alamayacağım

bunları göz önünde bulundurursak acaba kullandığınız tavsiye ettiğiniz ceket kask eldiven vs var mı

valla bilmiyom mustafacım,sanada söz verdim cumartesi gelirim diye o gününüm acilde geçti sabah kalktığımda iki ayağımıda hissetmiyorum o günü yaşamak bile istemiyorum şu an daha iyiyim delik deşik ettiler hastanede ama bu sefer allahtan bişey çıkmazsa cumartesi çayını içmeye gelicem

ben yatar herkese iyi geceler dilerim

haydaaaa ne olmuş abi tahlil mahlil....

viyana mt mi olm burası ne salça oluon adana mt ye cumartesiye kadar bişi yazdığını görmeyim tr ye iner inmez başlarsın yazmaya:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar