[Adana - MT]

Günaydın Millet

Hava süper, kış uykusu bitmek üzere...

Günaydın millet... :rendeer:

Zafer olsaydı ne derdi :silent: AçBC derdi :mrgreen:

Valla demezdim...AŞBC derdim :wiinkk:

Duydumki hanıma motor almışsın :)queen:), hayırlı uğurlu olsun, güle güle binin :rendeer:

Kamera işinize kafadan dalayım, Gopro veya ContourHD gibi kaska monte kameralar daha titreşimsiz ve güzel sonuç veriyor. Ama sizin gibi hızlı ve öfkeli gençler için o süratte nasıl çeker bilmem :queen:

iyi geceler arkadaşlar muzaffer abi motorun hayırlı olsun güle güle kullan kazasıs sürüşler dilerim...

Teşekkür ederim, darısı sana olsun :cat:

Günaydın Millet

Valla demezdim...AŞBC derdim :wiinkk:

Duydumki hanıma motor almışsın :)queen:), hayırlı uğurlu olsun, güle güle binin :rendeer:

Teşekkür ederim, darısı hanımına olsun diyecem ama sen Hayabusaya binmezsin :mrgreen:

bugün 14: 30 surlarında adana gişelerinin orada 8 - 9 tane supersport gördüm biri kırmızı hayabusa idi bide zx6 mıydı zx 10 muydu çıkaramadım :) gezi olmadığına göre kaçak bır plan vardı galiba :D ARKADAN DA BIR TANE NAKED GELİYODU HATTA :)

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar,
Yaylada tam iş zamanı olduğundan hafta sonunu bahçede geçirdim.
Bu nedenle gezi planlarınıza katkıda bulunamadım.
Çarşamba' ya görüşmek dileği ile.:cat:

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar,
Yaylada tam iş zamanı olduğundan hafta sonunu bahçede geçirdim.
Bu nedenle gezi planlarınıza katkıda bulunamadım.
Çarşamba' ya görüşmek dileği ile.:cat:

hangi yayla yusuf abi budama mı yaptın budama zamanı gübre vs vs cunku bende senin gibi bahcede decirdim hafta sonunu oda ayrı bir zevk degil mi:queen:

İşte yeni motorum...
2hfrv4m.jpg

Teşekkür ederim yusuf, darısı sana :cat: Şu basit sistemi bi anlatsan çok merak ettim :bounce:

muzaffer abi 30 tl maliyeti var. ( kamera hariç ) :cat: 160 km kadar görntüde titreme yok ama 160 km sonra az bir titreme yapıyor oda benim motorda normal çünki biliyorsun rüzgarla savaşıyorum :queen:

07022011033.jpg

07022011034.jpg

07022011035.jpg

tekrar hayırlı olsun.erayın motorunun renginden.

hatırladığım kadar eray abinin motoru gümüş gri :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:03 ----------

muzaffer abi 30 tl maliyeti var. ( kamera hariç ) :cat: 160 km kadar görntüde titreme yok ama 160 km sonra az bir titreme yapıyor oda benim motorda normal çünki biliyorsun rüzgarla savaşıyorum :queen:

basit ama etkili, nerden alabiliriz :silent:

İşte yeni motorum...
2hfrv4m.jpg

ooooooooooooooo:cat:

yakışır gardaşıma:)) maşallah diyeyim, gülegüle güzel günlerde binesiniz.
balıkçı motorunu ne yaptın:rendeer:

bi göz atim dedim siteye ne yapıyorlar nasıllar diye, resmini gördüm giriş yapmak farz oldu:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 ----------

muzaffer abi hayirli olsun.Artik benle kapisabilecek guce ulasmissin :p

selam Mali nasılsın hayat nasıl gidiyor, yine çılgınmı:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar