[Adana - MT]

çok güzel, ancak ya motorun çok sallıyor yada kamera sallanıyor....:pr:

abi tripd dandik biraz pek sıkı durmuyor biraz ayarları ile oynadım yine deneyeceğim belki sarsıntı biraz azalır. ama zevkli geldi senin motorda bir denemek lazım. hafta sonu bir yerlere giderseniz takımı vereyim kaydedin hoş olur.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:44 ----------

ama olurda bir gün gezilere bele sürekli gelebilirsem kesin gopro yu alacağım tr de satmaya başlamışlar 750 tl den garantili çeksin çeksin dursun foto her gezide yuzlerce foto olur otomatik 60 sn de bir çekiyor

abi tripd dandik biraz pek sıkı durmuyor biraz ayarları ile oynadım yine deneyeceğim belki sarsıntı biraz azalır. ama zevkli geldi senin motorda bir denemek lazım. hafta sonu bir yerlere giderseniz takımı vereyim kaydedin hoş olur.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:44 ----------

ama olurda bir gün gezilere bele sürekli gelebilirsem kesin gopro yu alacağım tr de satmaya başlamışlar 750 tl den garantili çeksin çeksin dursun foto her gezide yuzlerce foto olur otomatik 60 sn de bir çekiyor

Bu alet benim motorda dururmuki:silent: ben senin gibi düz sürmüyom, düşer müşer kamera kırılır:bounce: işin yoksa bi de kamera al :p

Ama sen bizimle gelirsen olur, beni çekersin :mrgreen:

abi kamera cama vakumla yapışıyor ya da depo ustune ben 210 kmye kadar denedim bir sıkıntı yok ayrıca bizde bir tane lcd si kırık kamera var yaptırmak yenisinden daha pahalı şu anda hurdu o yuzden ben onu kullanıyorum uçsada koymaz:) bir goruselim ben bir sekilde bağlarım senin motora bunu sen rahat ol. sende daha güzel olur ben süremiom ya :) ama gel bak beni dinne birkaç kişiyi de kandıralım böle gezilerde aktif kişi başı verelim 100 alalım goproyu

Son düzenleme:
abi kamera cama vakumla yapışıyor ya da depo ustune ben 210 kmye kadar denedim bir sıkıntı yok ayrıca bizde bir tane lcd si kırık kamera var yaptırmak yenisinden daha pahalı şu anda hurdu o yuzden ben onu kullanıyorum uçsada koymaz:) bir goruselim ben bir sekilde bağlarım senin motora bunu sen rahat ol. sende daha güzel olur ben süremiom ya :) ama gel bak beni dinne birkaç kişiyi de kandıralım böle gezilerde aktif kişi başı verelim 100 alalım goproyu

burakcığım, tarz değişikliğine gittiğim için şuan mümkün değil alamam :bounce:

burakcığım, tarz değişikliğine gittiğim için şuan mümkün değil alamam :bounce:

Hayırlı ugurlu olsun dayıı:cat: Kazasız, belasız ve yavaş sürüşler dilerim :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:35 ----------

harbiden abi senin bu tarz işi ne oldu srad felan....

Motosıkletı bolumune bı bak anlarsın abi yeni tarzı :cat:

Son düzenleme:
herkeşe iyi akşamlar,iyi hafta sonları

muzocum hayırlı olsun allah kaza bela vermesin tekerin çamur görmesin

aparatım jemi,m sanada hayırlı akşamlar olsun kelajım

Hayırlı ugurlu olsun dayıı:cat: Kazasız, belasız ve yavaş sürüşler dilerim :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:35 ----------

Motosıkletı bolumune bı bak anlarsın abi yeni tarzı :cat:

hayırlı olsun muzaffer,kazasız,belasız,güle güle kullan.

Teşekkür ederim Yeğen, darısı olmayanlara...:cat:

herkeşe iyi akşamlar,iyi hafta sonları

muzocum hayırlı olsun allah kaza bela vermesin tekerin çamur görmesin

aparatım jemi,m sanada hayırlı akşamlar olsun kelajım

Teşekkür ederim Cengizim, alah daha iyilerini size nasip etsin :cat:

gunaydın adana mt

muzaffer abi hayırlı olsun.allah kaza bela vermesin

Sağol Fuatcım, bizde artık Busa grubu kuracaz :mrgreen:

Hayırlı olsun muzaffer abi. Ne model aldın abi?

Yarın bir gezi olacakmı? Hava açık gözüküyor ve güneşli...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:38 ----------

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1879763673454

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:54 ----------

bu videoyu ben çektim. çok basit bir sistem yaptım :)

Hayırlı olsun muzaffer abi. Ne model aldın abi?

Yarın bir gezi olacakmı? Hava açık gözüküyor ve güneşli...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:38 ----------

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1879763673454

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:54 ----------

bu videoyu ben çektim. çok basit bir sistem yaptım :)

Teşekkür ederim yusuf, darısı sana :cat: Şu basit sistemi bi anlatsan çok merak ettim :bounce:

herkeşe iyi akşamlar,yarın geziye gidecekler için iyi eğlenceleri diliyorum,ben köye gidiyorum malum işlerden dolayı ama motırla değil tomofille familicek gidiyos

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi geceler sevgili adana mt sakinleri :)

iyi geceler arkadaşlar muzaffer abi motorun hayırlı olsun güle güle kullan kazasıs sürüşler dilerim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar