abi hakkatten ya denize girerdik güzelde olurdu iyi fikir. bu arada zaten kozan yolunda çalışma var diye biliyorum yol perişanmış değiştimi acaba. bide geçen hafta yörük çadırında hep mankenler varmış fotoğraf çekimi yapmışlar keşke geçen pazar gitseydik
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 ----------
Bu arada 3 chopper cı olduk her nekadar çakma olsada benimkicengiz abi ben ve siz. hayırlı olsun yarınki toplantıya bekleriz.. 17,30 beyazevler çamlık cafe
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler,
Akşam görüşmek dileği ile.
Muzaffer abim (Fazerr),
Maşallah ördek gibisin, her fırsatta suya girmek için deli oluyorsun.
Koysana evin balkonuna büyükçe bir leğen. Sıkıldıkça, özledikçe gir.
Hiç değilse hafta sonları da bize takılırsın.:queen:
Arkadaşlar, Bugün 39 oluyorum daSabri
Arkadaşlar,
İlk toplantıda grubu ekmiş olmak istemem ancak malesef katılamayacağım. Bugün 39 oluyorum da![]()
Sabri
cengizim burada 1.lik ortada olanın deyilmi:cherry:YAW BENİM CANIM SIKILIYOR
![]()
:cherry:işte bende onu soruyorum çakma adaşım noolmuş sana:queen:ne olmuş halime çin malı çakma adaşım. sen kendi haline bak. :queen:
FUAT ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ABİ:rendeer: CÜMLETEN SELAMLARarkadaslar guatır amaliyatı oldum su an evde yatıyorum
görüsmek üzere
bora abi az daha erken olmaz mı yaa dükkan açık ama gelmek istiyorum malum dükkandan eve evden dükkana yol yapmak istiyorumm :salut:
ondan değil abicm dükkana erken dönmek anlamında sölemiştim malum yogun bizim işler bu ara kısmet ama bakalım işallah bi sıkıntı olmaz da katılırım bu sefer geziye.
ADANA AFET EVLERİ KOZAN YOLU BURALARDA YUAN F5 SKYJET F5 SATAN VAR MI..? Lütfen yardımcı oLun.özelden yazsın kimin varsa
kardeş,MT.nin bu sayfasına takılan hiç kimse de bu bahsettiğin motordan yok.olsa tabiiki yardımcı olunur.