[Adana - MT]

cumadan beri internetim kesikti çalışma varmış,zaten evdede yoktum

herkeşe iyi akşamlar,
gürselim tayfunum güzel gezmişsiniz manzaraq muhteşem tam biralık yer:mrgreen:

Sinancım hayırlı olsun herzaman başımız üstünde yerin var,tabak değil tencereyi bırakırız senin önüne,

gezi muhabbetine gelince ben kozanı ordanda dağılcakta demli bir çay içip muhabeti tercih ederim,feke ve maraş beni bozar açıkcası

aparatım cemim keyifler gıcır aynı hamam aynı tas devam ediyoruz.

iyi aksamlar adana
Uzun bir aradan sonra tekrar döndüm işde burdayım insallah çarsamba toplantısına gelirim

arkadaslar guatır amaliyatı oldum su an evde yatıyorum
görüsmek üzere

fuat abı gecmıs olsun hıc haberımız olmadı ya yoksa o hastaneyı gullere bogardık.gecmıs olsun acıl sıfalar

Mersin İl Temsilcisi
Günaydin muhterem adana halki :)

Ben yakında adanadan evleniyorum.
Enişteniz oluyorum.
Artik bi ayagim adanada.
Sofraya bi tabak daha koyun.
Şırdan yedirin bana :p

canım çekti yahu...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:48 ----------

Feke iptalmi oldu :silent:
o zaman benim oyum Maraş :cat:

başım gözüm üstüne abi, ne zaman isterseniz...

Günaydın ciğerlerim :mrgreen:

Ben çarşmaba günü gelemiyeceğim, ancak oyun K.Maraş'a :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:01 ----------

iyi aksamlar adana
Uzun bir aradan sonra tekrar döndüm işde burdayım insallah çarsamba toplantısına gelirim

görüsmek üzere

Kardeşim geçmiş olsun, umarım herşey yolundadır :rendeer::rendeer::rendeer:

iyi aksamlar adana

görüsmek üzere

Fuat kardeşim geçmiş olsun.
Allah acil şifalar versin. Zafer abimin sorusunu bende tekrarlıyayım.
Konuşabilecek durumdamısın. En kısa zamanda görüşmek dileği ile.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:13 ----------

tşkler yusuf abi çıkalım tabi ya iyi olur hep löp löp yemek yemeyle olmuyorrr degilmi ama.mesela şu rüzgar gülleri varya OSMANİYE/ BAHÇE otobanın karşısındaki yeri diyorum bi düşünün degerlendirelimm .[/QUOTE]

Tayfun kardeşim.
Bahsettiğin pervaneler benim yayla evinin karşısında. Havalar bozmadan bir program yapılabilir tabii. Ancak pervanelerin yanına motorlarla çıkmayı düşünüyorsan benim birine artçı olmam lazım.:)

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,bu gezi yerlerini/planlarını,çarşamba akşamı görüşüp bir sıraya koyalım diyorum.

Fuat kardeşim geçmiş olsun acil şifalar dilerim .inşallah bir an önce normal hayatına dönersin.

iyi aksamlar adana

görüsmek üzere

geçmiş olsun fuat usta allah acil şifalar versinn hava filterisinin hortumlarında tıkanıklık olmuş galiba :queen::queen::mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,az önce,K.MARAŞ'tan mustafa(regal),bana mesaj atmış,sizlerle paylaşıyorum.bilginize.

''bora abi merhaba nasılsınız sencerin bahsettiği murat gilin gelişi 9 ekim 10 ekim olarak revize edildi sizlerin gezi planlarında sıkıntı yaratmak istemeyiz ama sizleri aramızda görmek memnun eder bizleride mersinden murat gil bir gecelik kamp şaklinde geliyorlar detayları murata ben bildiriyorum9 ekimde gelip 10 ekimde çıkacaklar bir prokram hazırladım bendebayramda halil abigilin geldiğinde yabtığım gibi güzel bir gezi prokramı
kaplıca sulak ve yeşilliği bol mekanlar alabalık ziyafeti ve benzeri şeyler sencerinde düşüncesi sizinde katılımınızla daha geniş bir gezi olması ve daha eğlenceli olması içindi
teşkkürler iyi günler ''

arkadaşlar,az önce,K.MARAŞ'tan mustafa(regal),bana mesaj atmış,sizlerle paylaşıyorum.bilginize.

''bora abi merhaba nasılsınız sencerin bahsettiği murat gilin gelişi 9 ekim 10 ekim olarak revize edildi sizlerin gezi planlarında sıkıntı yaratmak istemeyiz ama sizleri aramızda görmek memnun eder bizleride mersinden murat gil bir gecelik kamp şaklinde geliyorlar detayları murata ben bildiriyorum9 ekimde gelip 10 ekimde çıkacaklar bir prokram hazırladım bendebayramda halil abigilin geldiğinde yabtığım gibi güzel bir gezi prokramı
kaplıca sulak ve yeşilliği bol mekanlar alabalık ziyafeti ve benzeri şeyler sencerinde düşüncesi sizinde katılımınızla daha geniş bir gezi olması ve daha eğlenceli olması içindi
teşkkürler iyi günler ''

o zaman oyum FEKE nindir :p

Merhaba

Merhabalar,

Yeni üye oldum. Aslında oldukça yeni bir motorsiklet kullanıcısıyım.

Bilgilerim aşağıda:

İsim: Sabri Temizgönül
Motorsiklet: Kawasaki EN 500

Gezilerde görüşmek üzere.

Sabri Temizzgönül

S.a ustalar.. 1 senelik bi ayrılıktan sonra tekrar merhaba:) tekrar yollara çıkmak istiyorum.. yalnız bana 250 cc tek egzoz çıkışlı güzel bi motor kısmı lazım.. bilgisi olan warmı? camgözden sordum 150 cc warmış elinde yanındakine sordum 200 cc rialli warmış ama bana fiyatlar biraz fazla geldi.. 200 cc rialliye 1000 lira istiyorlar..

Son düzenleme:
Merhabalar,

Yeni üye oldum. Aslında oldukça yeni bir motorsiklet kullanıcısıyım.

Bilgilerim aşağıda:

İsim: Sabri Temizgönül
Motorsiklet: Kawasaki EN 500

Gezilerde görüşmek üzere.

Sabri Temizzgönül

Hoş geldin Sabri kardeş.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:09 ----------

o zaman oyum FEKE nindir :p

Benim oyumda Yolu asfalt, suyu ve yeşilliği bol olan alternatiftir.
Feke yolu bu tanıma uyuyorsa sorun yok.

Fuat usta,
Sende gelirsin geziye,
Ameliyat boğazdan oldu nasılsa sürmene engel değildir.:cherry:

Adana İl Temsilcisi
Benim oyumda Yolu asfalt, suyu ve yeşilliği bol olan alternatiftir.
Feke yolu bu tanıma uyuyorsa sorun yok.

-feke yolunda sorun yok,asfalt.yol ayrımından sonra,tahmini 4-5 km.eskiden toz topraktı ama zaferin söylediğine göre,tesise 1 km.kalaya kadar asfalt yapılmış fakat yeryer bozukmuş.
-yerköprü yolu da,karaisalıya kadar güzel ama 3 yıl önce gitmiştim,orasıda asfaltı bozulmuş haldeydi.
-senin tanımına uyan yer,kozan ve devamında dağılcak.kozandan sonra viraj,su,ağaç bol.veya,ç.gürselin dediği,göznedeki ayvagediği yaylası.havası güzel,serin,manzara hoş.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar