[Adana - MT]

abi hakkatten ya denize girerdik güzelde olurdu iyi fikir. bu arada zaten kozan yolunda çalışma var diye biliyorum yol perişanmış değiştimi acaba. bide geçen hafta yörük çadırında hep mankenler varmış fotoğraf çekimi yapmışlar keşke geçen pazar gitseydik :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 ----------

Bu arada 3 chopper cı olduk her nekadar çakma olsada benimki :) cengiz abi ben ve siz. hayırlı olsun yarınki toplantıya bekleriz.. 17,30 beyazevler çamlık cafe

Arkadaşlar,

İlk toplantıda grubu ekmiş olmak istemem ancak malesef katılamayacağım. Bugün 39 oluyorum da:)

Sabri

Merhaba Gençler :p

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler,
Akşam görüşmek dileği ile.

Muzaffer abim (Fazerr),
Maşallah ördek gibisin, her fırsatta suya girmek için deli oluyorsun.
Koysana evin balkonuna büyükçe bir leğen. Sıkıldıkça, özledikçe gir.
Hiç değilse hafta sonları da bize takılırsın.:queen:

Yusuf abi, boşver ya. Zaten bizi ekmeye alıştı adaşım :bounce: ondanda bu beklenir :p

herkeşe iyi akşamlar
çapırcılar çoğalıyor sabri kardeş hoşgeldin aramıza
ahanda ben giyinip çıkıyorum görüşmek üzere izin alamayan varsa her türlü nağme uydurulur küçük bir sakal karşılığı:queen:

bir türlü kımet olmuyor şu toplantılara katılmaya hep son anlarda bir şeyler cıkıveriyor karşıma ama eninde sonunda tanışıp cok iyi dostluklar kuracagıma eminim..herkese iyi geceler saygı deger büyüklerim.

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.

DUYURU
dün akşamki toplantıda alınan kararla,bu pazar günü,gözne-ayvagediği yaylasına sucuk yemeye gidilecektir.
buluşma yeri;mersin tarafı MOLA tesisleri,
buluşma saati:9,00
hareket saati:9,30
lütfen gecikmeyelim,9,30'da kesin teker döner.gecikenler arkadan yetişir.bilginize.

Son düzenleme:
YAW BENİM CANIM SIKILIYOR :)
39913_1552409057348_1448815354_31426581_5773983_ncopy.jpg
cengizim burada 1.lik ortada olanın deyilmi:cherry:

ne olmuş halime çin malı çakma adaşım. sen kendi haline bak. :queen:
:cherry:işte bende onu soruyorum çakma adaşım noolmuş sana:queen:
arkadaslar guatır amaliyatı oldum su an evde yatıyorum
görüsmek üzere
FUAT ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ABİ:rendeer: CÜMLETEN SELAMLAR

bora abi az daha erken olmaz mı yaa dükkan açık ama gelmek istiyorum malum dükkandan eve evden dükkana yol yapmak istiyorumm :salut:

ondan değil abicm dükkana erken dönmek anlamında sölemiştim malum yogun bizim işler bu ara kısmet ama bakalım işallah bi sıkıntı olmaz da katılırım bu sefer geziye.

ADANA AFET EVLERİ KOZAN YOLU BURALARDA YUAN F5 SKYJET F5 SATAN VAR MI..? Lütfen yardımcı oLun.özelden yazsın kimin varsa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar