[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş,aslında en keyifli yol orası.zaten konya ovasında radarlar yüzünden hız yapılamayacak.madem hız yapmadan geze geze gitmek zorundayız,o zaman virajlardan,manzaradan + keyif alırız.hem bazı arkadaşların deniz+balık+rakı arzuları yerine gelir.sizinle her yola varım.:cat:

vay bee arada bir demekki böle büyük çaplı gezilerde oluyor yılda 1 defa ya mahsus.keşke aranızda olsaydım motosikletimle,öğrencilik malum nese işimizi elimize alak bikaç seneye hemen damlarım oralara.işsizlik ve öğrencilik bağlıyor beni buralara anlayacağınız.sizlere bol eğlenceli kazasız belasız geziler dilerim.bol bol fato isteriz ama batarya bitti yok yanlışlıkla sildim die bahaneler müessesemizde geçerli deildir:queen::p:mrgreen:takipteyim herdaim saygılarr i geceler.:rendeer:

Günaydın Dostlarım :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:52 ----------

Bu kadar önceden plana başlarsanız sıkılırsınız; bak demedi demeyin :wiinkk:

Abi tespitte bir numarasın.:cherry:

Olabilir ama bizler kendimizi önceden ayarlamamız lazım (izin,para,ev halkı vs.) onun için şimdiden adını koyalım dedik :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:55 ----------

yalnız sen şu karadeniz gezisi gibi İSTEMEM yan cebibe koy olmasın bora.:queen:anladın sen onu

Adaşım tam anlamdım, ne demek istedin :silent:

Yarin mustafa abinin orda pazar gezisi için nereye gideceğimiz karar vereceğiz ilgilenen arkadaşlar bizi takip etsin...:cat:

Adana İl Temsilcisi
DUYURU
arkadaşlar,yarınki gezimizi,BELEMEDİK'e yapacağız.gezimiz piknik şeklinde olacağı için menüyü,herkes evinde kendisi hazırlayacaktır(köfte,patates,haşlanmış yumurta gibi).
katılmak isteyen arkadaşlarımız,saat 10.00'da mersin tarafındaki MOLA'da olsunlar.kilim ve savan ihtiyacımız olacaktır.bilgilerinize.

iyi akşamlar.

belemedik güzel bir yer gerçekten. biz trenle gitmiştik çok keyifliydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar