Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler, akşam toplantımız yine çok keyifliydi. Tüm katılımcılara teşekkürler.
Muzeffer,
Afyon sonrasına 1 gecede Kayseri Erciyes ekleyecektik ya vazmı geçtin.
Afyondan sonra kayseri' ye geçer, bir sucuk yer :queen:Erciyes' e çıkar sabah erken Ya Allah der döneriz. Bora başkanım bende varım demişti. Uyarsa eklemeni arzu ederim. Yinede karar çoğunluğun. Onun dışında program cuk diye oturmuş.:cat:
MUZAFFER,Yusuf abi,Senin kıymetli fikirlerine herzam kulak vereceğiz, ancak dönüş yolunda yorgunluğumuz buna elverişli olmayacağı kanaatindeyim. Biz bunu Karadeniz gezisindeki proğrama dahil edersek daha güzel olur düşüncesindeyim :cat: yinede siz bilirsiniz :bounce:
Ayrıca akşam vermiş olduğun destek için teşekkür ederim sen olmasaydın gezi proğramı zor ortaya çıkardı :cat:
Bunun yanında proğrama destek çıkan bora ve muzaffer'e de teşekkür ederim, diğer yarışmacılarada başarılar dilerim :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:41 ----------
Afyon-erciyes 541 km
erciyes-adana 329 km
Taktir yarışmacıların, oy verenler el kaldırsın :mrgreen:
Günaydın Millet
Araba ile sonuncu olacağın kesin :bounce:
MUZAFFER,
KARADENİZ GEZİSİNE KİM ÖLE KİM KALA,
KAYSERİ' DE PASTIRMAYI SUCUĞU YEYİNCE KENDİNE GELİRSİN. YORGUNLUK FALAN KALMAZ.:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:56 ----------
Muzeffer,
Yani toplam Afyon Adana mesafesine Erciyes eklenirse 312 Km. ilave etmiş oluyoruz.
Bu ek mesafeyide son gün yani Pazar günü yapmış olacağız. Afyon ve Kayseri çok yorucu geçmeyecek diye düşünüyorum. Afyon' da kaplıca yapılacak ya:queen:
bence olur.:cat:
bence olur.:cat:
Bencede olur:cat:
Alternatif olarak sahil yolunu tekrar gözden geçirelimmi :silent:
Side-Kaş 236 km
Kaş-Muğla 229 km
Muğla- İzmir 232 km
izmir-çeşme 88 km
TOPLAM 785 km
Konaklamayı Muğla cıvarında yapılabilir![]()
Arkadaşlar,
Şu ana kadar planlamaya katılan kaç motor var.
1. Muzaffer (Fazer)
2. Bora başkan
3. Muzaffer 1968
4. Fuat usta
5. Mümin
6. Varedore Hasan bey
7. Gürsel (Çelik)
8. Ben
9. ...........................varmı?:silent:
Turgay abi Mustafa abi ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:52 ----------
Muzeffer,
Tabii olabilir, ama konaklayacak yer varmı Bora başkanımın bakması lazım.
Birde hani balık ve deniz olan bir yer bulunurmu?
Örneğin Milas gibi.:cat:
geçen yıl KARADENİZ gezisine de 12 motor niyetlenmişti.vakti gelince,haluk albayla ben kalmıştım.umarım bu yıl böyle olmaz.
Muzafferim,
yatacak yeri sen düşün, hanımla gelen sensin. bekar adama yatacak yer nasılsa olur.
En olmadı parkta yine yatarız.:cherry:
kardeş,aslında en keyifli yol orası.zaten konya ovasında radarlar yüzünden hız yapılamayacak.madem hız yapmadan geze geze gitmek zorundayız,o zaman virajlardan,manzaradan + keyif alırız.hem bazı arkadaşların deniz+balık+rakı arzuları yerine gelir.sizinle her yola varım.:cat: