[Adana - MT]

Günaydın MTA, Havalar tam ısınmadan Kadirli Osmaniye arasında göl kenarında bulunan Kastabala diye bir yer var. Sucuk ,ekmek ,soğan ,domates ,salatalık ,marul ,tuz ,biber, kola ,mangal ,kömür ,kibrit gibi malzemeleri içerisinde barındıran bir organizasyona hep birlikte imza atmak isterim selamlar .

Adana İl Temsilcisi
Günaydın MTA, Havalar tam ısınmadan Kadirli Osmaniye arasında göl kenarında bulunan Kastabala diye bir yer var. Sucuk ,ekmek ,soğan ,domates ,salatalık ,marul ,tuz ,biber, kola ,mangal ,kömür ,kibrit gibi malzemeleri içerisinde barındıran bir organizasyona hep birlikte imza atmak isterim selamlar .

ahmet,bu dediğin yer,sanırım geçen yıl gidilmişti hani haluğun hyosungunun kuyruğunu doğrulttuğumuz yer değil mi?karatepe de deniyor.

Gunaydın, Hayırlı Cumalar Adana MT:rendeer:

Günaydın dostlarım :cat: Cümletten hayırlı cumalar :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:07 ----------

Hayırlı olsun galiba motorları satmışsınız :rendeer: Yenisi ne zaman geliyor ::dpac::

Evet abi hayırlısıyla dün verdık tesekkur ederım..Yenısının nezaman gelecegini ilgili makamlar biliıyor :p:mrgreen:

ahmet,bu dediğin yer,sanırım geçen yıl gidilmişti hani haluğun hyosungunun kuyruğunu doğrulttuğumuz yer değil mi?karatepe de deniyor.

kuyruk doğrultmak için en ideal yer :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:11 ----------

Gunaydın, Hayırlı Cumalar Adana MT:rendeer:

Evet abi hayırlısıyla dün verdık tesekkur ederım..Yenısının nezaman gelecegini ilgili makamlar biliıyor :p:mrgreen:

Sen ne istiyorsun, gerekli makamla aram iyidir. İkna edebilirim :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:13 ----------

Bora geliyorsa bende gelirim :cat:

Evet abi aynı yerden bahsediyoruz
kuyruk doğrultmak için en ideal yer

Asıl Bora abi için bu planlar yeni motoru virajlar, temiz çam kokusu, tamamen birbirlerini tanıyacak kaynaşacaklar bu rotada

Burada da ayrıca 25m-30m kadar arazi mevcut endurocular ,gs çiler diledikleri gibi motorlarını test etme imkanı bulurlar :)

Merhaba Arkadaşlar,
Hayırlı Günler,
Hayırlı Cumalar dilerim.
Kutlu Doğum Haftasının Tüm islam alemi için hayırlara vesile olmasını dilerim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:34 ----------

Hayırlı olsun galiba motorları satmışsınız :rendeer: Yenisi ne zaman geliyor ::dpac::

Hayırlısı olsun. Evet Transalpi verdik. Yenisinede bakacağız kısmetimizde ne varsa artık. Ancak senin cümlenin sonundaki çatal ve bıçaklı sembolü anlamadım:p[/QUOTE]

hayırlısı olsun yusuf abi. artık yerine yenisi gelince daha iyi hayırlarız demek istemiş muzaffer abi (çatal, bıçak) :mrgreen:

kuyruk doğrultmak için en ideal yer :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:11 ----------

Sen ne istiyorsun, gerekli makamla aram iyidir. İkna edebilirim :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:13 ----------

Gonlumden geçen Honda Vfr 800 Abi Hem Bana Hem Ilgılı Makama Uygun :) Elinden geleni yapacagına ınanıyorum :p:mrgreen:

günaydın adana MT,
pazar günü için gezi programını bağadınız mı. saat kaçta nereye :mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.
agokce,ahmet bey,gezi programı bugün belli olacakmış.benim ANKARA'dan misafirlerim var,geziye bu hafta gelemeyeceğim.ama sanırım muzaffer1968,program yapacak.

Arkadaşlar merhaba,
Adana'ya az önce dönmüş bulunuyorum. Gezi programınızı siteye yazarsanız bende araba ile de olsa katılmayı düşünüyorum.:rendeer:

günaydın arkadaşlar.
agokce,ahmet bey,gezi programı bugün belli olacakmış.benim ANKARA'dan misafirlerim var,geziye bu hafta gelemeyeceğim.ama sanırım muzaffer1968,program yapacak.

siz kolay gelsin. motoru ankaraya götürmeden önc umarım arkadaşlarla bir gezi yaparız

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi akşamlar,yapalım bir kozan da ciğer yiyelim ordanda dağlıcakda ıscak ıscak çay içeriz

Yahu bir gezi programı yapacaksınız amma nazlandınız,
Bunları okuyanda ilk defa bir araya gelip bir yerlere gideceksiniz sanır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hiç sorna başkan olmayınca böyle oluyor,sorumsuzluk bu ya:mrgreen:başkan buraya yumruk havaya

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,eğer gitmek istiyorsanız,benvarım.misafirleri baldıza pas ettim.hadi bakiiiim elleri göreyim.:queen:

Hayırlı sabahlar,
Hayırlı Pazarlar,
Vallahi nazar değdi bu guruba.
Açık bir alanda ben bir kurşun döktüreyimde faydası olur belki.:p
Saat 06.00 ben sabah yürüyüşüne çıkıyorum, dönüşte umarım br liste görürüm.
Bora abi,
Bence bir yaptırım uygulaman gerekiyor.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar