[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.
arkadaşlar,haftaya çarşamba,beyazevler/çamlıkta toplanacağız.bilginize.

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar...:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:54 ----------

neoluyorbe kardeşim:bounce:ulem bora ve muzo bukadar msjlaşacağınıza tlefon denilen alet var bireeee:pr::pr:

Ne güzel işte siteyi renklendiriyoruz :p Bizde herşey şefaf :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:57 ----------

bu çamlık neresi dirki böyle bize uyarmıki acep....:mrgreen:

Geleceksen tarif edelim :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:58 ----------

he her yerde çam var ama hangi çamın altı yada üstü

Sen nargile kokusunu takip et beni bulursun...:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:59 ----------

günaydın arkadaşlar.
arkadaşlar,haftaya çarşamba,beyazevler/çamlıkta toplanacağız.bilginize.

Bora kardeş, sen varken navigasyon cihazına hiç gerek yok :cat:

Arkadaşlar,
Herkese merhaba, iş seyehatlerimin yoğunlu nedeni ile toplantılara katılamıyorum.
En kısa zamanda görüşmek ümidi ile.
Sağlıcakla kalın.

Adana İl Temsilcisi
neoluyorbe kardeşim:bounce:ulem bora ve muzo bukadar msjlaşacağınıza tlefon denilen alet var bireeee:pr::pr:

eveeet,senin gibi kırk yılda bir girenler,hiç girmeyenler,girip okuyupta yazı yazmayanlar yüzünden site oldukça sakin.biz olmazsak muhabbette olmayacak.:p

Ne güzel işte siteyi renklendiriyoruz :p Bizde herşey şefaf :mrgreen:

:cat::cat::cat:
küçükken bana GPS BORA derlerdi.:queen::queen::queen:

sevgili abilerim lütfen gezilere başlayın artık yavv raporları büyük bir sabırsızlıkla beklioruz:mrgreen:burdan sevgili demirgürsel vedeeee sevgili hemşerime selam ederim sağlıcakla kalın...

teşekkür ederim muhammet:) sende sağlıcakla kal
abi şu üniversitenin yanında ki çamlık mı:cyclopsan

evet yegen :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:13 ----------

mihricanı okuldan aldıktan sonra gelecem ilgililere duyrulur:)

Herkese hayırlı aksamlar:rendeer: bu hafta gezi varsa scooterlada gelmeme izin verirseniz gelmek istiyorum:p cok uzun zaman oldu geziye katılmayalı :salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkeşe iyi akşamlar,benim bu hafta sonu işim var beni silin gidersenisde iyi eğlenin

serdar hocam bende şimdi farkettim şakamı bu şimdi,bizim başlığı silmişler

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar...:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:54 ----------

Ne güzel işte siteyi renklendiriyoruz :p Bizde herşey şefaf

seffaf ulennnnn şeffaf:queen:

onun heryeri navgasyon olsa neolur adaşımmmm:pr:kılavuzu karga olanın.:bounce:anladın sen onuuuuuuuuuuu:queen:
Arkadaşlar,
Herkese merhaba, iş seyehatlerimin yoğunlu nedeni ile toplantılara katılamıyorum.
En kısa zamanda görüşmek ümidi ile.
Sağlıcakla kalın.
dört gözle beklemekteyim yusufçuğummmm:rendeer:

eveeet,senin gibi kırk yılda bir girenler,hiç girmeyenler,girip okuyupta yazı yazmayanlar yüzünden site oldukça sakin.biz olmazsak muhabbette olmayacak.:psenin muhabbetini yesinler alacağını aldın artık beni aramaz oldunnnnn KARDEŞŞŞŞŞŞŞŞ:bounce:

:cat::cat::cat:
küçükken bana GPS BORA derlerdi.:queen::queen::queen:
kılavuzu karga olanın burnu benzinden eksik olmazmışşş:queen:gözlüğüne sprey sııııkimde dünyayıı renkli gör emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:queen:anladınız değilmi kardeŞŞŞŞŞ:bounce:
Herkese hayırlı aksamlar:rendeer: bu hafta gezi varsa scooterlada gelmeme izin verirseniz gelmek istiyorum:p cok uzun zaman oldu geziye katılmayalı :salut:
Otur evinde ders çalış beni sinirlendirme elennnn:bounce:

Günaydın dostlarım :cat: Cümletten hayırlı cumalar :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:07 ----------

Hayırlı olsun galiba motorları satmışsınız :rendeer: Yenisi ne zaman geliyor ::dpac::

Merhaba Arkadaşlar,
Hayırlı Günler,
Hayırlı Cumalar dilerim.
Kutlu Doğum Haftasının Tüm islam alemi için hayırlara vesile olmasını dilerim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:34 ----------

Hayırlı olsun galiba motorları satmışsınız :rendeer: Yenisi ne zaman geliyor ::dpac::[/QUOTE]

Hayırlısı olsun. Evet Transalpi verdik. Yenisinede bakacağız kısmetimizde ne varsa artık. Ancak senin cümlenin sonundaki çatal ve bıçaklı sembolü anlamadım:p

Adana İl Temsilcisi
yusufcuğum,hayırlısı olsun,alacağın yeni motorun gönlüne göre olur inşallah.

Merhaba Arkadaşlar,
Hayırlı Günler,
Hayırlı Cumalar dilerim.
Kutlu Doğum Haftasının Tüm islam alemi için hayırlara vesile olmasını dilerim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:34 ----------

Hayırlı olsun galiba motorları satmışsınız :rendeer: Yenisi ne zaman geliyor ::dpac::

Hayırlısı olsun. Evet Transalpi verdik. Yenisinede bakacağız kısmetimizde ne varsa artık. Ancak senin cümlenin sonundaki çatal ve bıçaklı sembolü anlamadım:p

Allah gönlüne göre versin :rendeer: çatal bıçak mevzusunu sonra anlatırım :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar