neoluyorbe kardeşim:bounce:ulem bora ve muzo bukadar msjlaşacağınıza tlefon denilen alet var bireeeer:
r:
bu çamlık neresi dirki böyle bize uyarmıki acep....:mrgreen:
he her yerde çam var ama hangi çamın altı yada üstü
günaydın arkadaşlar.
arkadaşlar,haftaya çarşamba,beyazevler/çamlıkta toplanacağız.bilginize.
neoluyorbe kardeşim:bounce:ulem bora ve muzo bukadar msjlaşacağınıza tlefon denilen alet var bireeeer:
r:
Ne güzel işte siteyi renklendiriyoruzBizde herşey şefaf :mrgreen:
Bora kardeş, sen varken navigasyon cihazına hiç gerek yok :cat:
günaydın arkadaşlar.
arkadaşlar,haftaya çarşamba,beyazevler/çamlıkta toplanacağız.bilginize.
abi şu üniversitenin yanında ki çamlık mı:cyclopsan
sevgili abilerim lütfen gezilere başlayın artık yavv raporları büyük bir sabırsızlıkla beklioruz:mrgreen:burdan sevgili demirgürsel vedeeee sevgili hemşerime selam ederim sağlıcakla kalın...
abi şu üniversitenin yanında ki çamlık mı:cyclopsan
mihricanı okuldan aldıktan sonra gelecem ilgililere duyrulur![]()
onun heryeri navgasyon olsa neolur adaşımmmmGünaydın arkadaşlar...:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:54 ----------
Ne güzel işte siteyi renklendiriyoruzBizde herşey şefaf
seffaf ulennnnn şeffaf:queen:
Bora kardeş, sen varken navigasyon cihazına hiç gerek yok :cat:
dört gözle beklemekteyim yusufçuğummmm:rendeer:Arkadaşlar,
Herkese merhaba, iş seyehatlerimin yoğunlu nedeni ile toplantılara katılamıyorum.
En kısa zamanda görüşmek ümidi ile.
Sağlıcakla kalın.
kılavuzu karga olanın burnu benzinden eksik olmazmışşş:queen:gözlüğüne sprey sııııkimde dünyayıı renkli gör emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:queen:anladınız değilmi kardeŞŞŞŞŞ:bounce:eveeet,senin gibi kırk yılda bir girenler,hiç girmeyenler,girip okuyupta yazı yazmayanlar yüzünden site oldukça sakin.biz olmazsak muhabbette olmayacak.senin muhabbetini yesinler alacağını aldın artık beni aramaz oldunnnnn KARDEŞŞŞŞŞŞŞŞ:bounce:
:cat::cat::cat:
küçükken bana GPS BORA derlerdi.:queen::queen::queen:
Otur evinde ders çalış beni sinirlendirme elennnn:bounce:Herkese hayırlı aksamlar:rendeer: bu hafta gezi varsa scooterlada gelmeme izin verirseniz gelmek istiyorumcok uzun zaman oldu geziye katılmayalı :salut:
Nereye geliyon bilader :silent:
teşekkür ederim muhammetsende sağlıcakla kal
sende olmasan kimle konuşuruz be gürsel abi.kimsecikler takmıor sen hariç.allah seni başımızdan eksik etmesin slmlar gürsel abim benim:mrgreen::rendeer:
Herkese hayırlı aksamlar:rendeer: bu hafta gezi varsa scooterlada gelmeme izin verirseniz gelmek istiyorumcok uzun zaman oldu geziye katılmayalı :salut:
Merhaba Arkadaşlar,
Hayırlı Günler,
Hayırlı Cumalar dilerim.
Kutlu Doğum Haftasının Tüm islam alemi için hayırlara vesile olmasını dilerim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:34 ----------
Hayırlı olsun galiba motorları satmışsınız :rendeer: Yenisi ne zaman geliyor ::dpac::
Hayırlısı olsun. Evet Transalpi verdik. Yenisinede bakacağız kısmetimizde ne varsa artık. Ancak senin cümlenin sonundaki çatal ve bıçaklı sembolü anlamadım![]()