[Adana - MT]

Günaydın millet :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:15 ----------

:rendeer:pırıl pırıl bir güne günaydın arkadaşlar.:rendeer:

eveeet,ademin oradayız.

Yinemi ademin oaraya:cyclopsan, bıkmadınız ordan :silent:
Gelin başka yerde buluşalım o kadar güzel yerler varki, gidiyorsunuz hep aynı yere dıkılıyorsunuz :p
Değişime açık olun kardeşim....:bounce:

Adana İl Temsilcisi
muzaffer1968 ,tamam değiştirelim.öneri bekliyoruz.
bir de,pazar günü hava ampül gibi.programı yapalım derim.:wiinkk:

muzaffer1968 ,tamam değiştirelim.öneri bekliyoruz.
bir de,pazar günü hava ampül gibi.programı yapalım derim.:wiinkk:

Benim önerebileceğim yer çamlık olabilir, cumartesi ordaydım gayet güzel ve ferrah veee isteyen herkese herşey var :cat::cat::cat:
Öyle öeneri beklerim demekle olmaz sende önereceksin :bounce:

Pazar günü için birşey diyemiyecem, cuma günü belli olur. Ama şöyle değişik ve güzel bir yer olsun :mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
muzaffer,çamlık bana uyar.veya senin nargile içtiğin yeri ayarlayabilirmisin?hem havadar,hem de su kenarı.olabilirmi?veya o civarda başka bir yer de olur.

Benim nargile içtiğim yer olmaz, çünkü orası kalabalığı kaldıramaz(masalar hep 4 kişilik) :bounce: ama çamlık o anlamda çok müsait :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:07 ----------

Hilton havuz başı açılmış, bilgine...:queen::queen:

Bak havuz başıda bana uyar :p ama sana kırkınım artık bizlere hiç katılmaz oldun :salut:

Adana İl Temsilcisi
o zaman bu akşam da ademin oraya gidelim de,orada açıklarız arkadaşlara çamlığı.aksi takdirde,bu saatten sonra herkes duymayabilir.yarından itibaren buraya da yazarız,bir hafta boyunca duymayan kalmaz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
he her yerde çam var ama hangi çamın altı yada üstü

neoluyorbe kardeşim:bounce:ulem bora ve muzo bukadar msjlaşacağınıza tlefon denilen alet var bireeee:pr::pr:

herkese iyi akşamlar borayla görüştüğümüzde ciğer filan diyordu kozanda..bu arada barajın savağından müthiş su akıyor sanki niagara şelalesi görmenizi arzularım...zaten 20..30 yılda bir oluyor bilginize ne dersiniz ????

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgili abilerim lütfen gezilere başlayın artık yavv raporları büyük bir sabırsızlıkla beklioruz:mrgreen:burdan sevgili demirgürsel vedeeee sevgili hemşerime selam ederim sağlıcakla kalın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar