[Adana - MT]

İnşallah Abi inşallah. Ne güzel dökülüyor ağzından öyle. Bu güzel cümlelerin ardından sana Sinan Özen'den geliyor abi:

http://www.youtube.com/watch?v=e9611RsqtgM

Benden değil, Sinan Özen'den:)

ne işin var kardeşim ducati ile gs neyine yetmiyor otur oturduğun yerde dersine bak okuluna git oku muhendis ol sonra işe gir evlen evini arabanı al çocuklarını okut sonra alırsın ducatimi neyse işte ondan :bounce:

Adana İl Temsilcisi
artık havalar düzeldi,yarın akşam ademin oradayız haberiniz olsun.

arkadaşlar,adem'le konuştum,yarın akşam,ağaçların altına değil de,kaldırım tarafına koyacak masaları.bilgilerinize.

Akşam toplantı varmı :silent: son durum ne :silent: katılım az olursa kuyruk doğrulturum :p

eveeeet var.seni de özellikle bekliyoruz.:wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Son düzenleme:
ne işin var kardeşim ducati ile gs neyine yetmiyor otur oturduğun yerde dersine bak okuluna git oku muhendis ol sonra işe gir evlen evini arabanı al çocuklarını okut sonra alırsın ducatimi neyse işte ondan :bounce:

Hayırlısıyla seni bi everek de bana daha çok var.:queen:

allah gönlüne göre bie DUCATİ MONSTER versin inşallah.:rendeer::wiinkk:

b.çenkisime de,VARADERO,k.çenkisime de,hyosung versin ALLAH.:rendeer::wiinkk:

aminn abiii allah herkesin gönlüne göre versinn:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:48 ----------

abi hiç yakışmış mı sana :p

Şuan İtibariyle Regal Raptorumu Satmış Bulunmaktayım:) Ama Alan Arkadaşın Motor Sürmeyi 30 Dk Önce Ögrenmesi Ve Pazartesi Motosikletle Antalyaya Gidecegini Ögrenmem Beni Biraz Üzdü Umarım Kötü Birşeye Sebebiyet Vermem...:silent:

O ne yahu birşeyler karışmış belliki. Kusura bakmayın. Nasıl olduysa bişiler birbirine girmiş. (Ya da ben hatırlamıyorum:)).

Muzaffer Abi ..kunu çıkarma da demişti de onu hatırladım. Yakın zamanda çıkardım galiba.:mrgreen: Biraz ara versem iyi olacak.

Önceki mesajı temizleyemiyorum maalesef. İdare ediverin beni artık.

Neyse Adana Mt hepinize iyi geceler, kucak dolusu sevgiler.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar