[Adana - MT]

Günaydın arkadaşlar....:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:34 ----------

Sevgili huseyin kardeşim seni aramızda görmekten memnun oluruz en kısa eşinizle birlikte zamanda bekliyoruz....:rendeer:

Yaw hüseyin ne kadar güzel davet etmişsin arkadaşı :cyclopsan

Bu arada (huseyiny) Hüseyin kardeşime aramıza hoşgeldin diyim :rendeer::rendeer::rendeer:
en kısa zamanda tanışma dileğimle :cat:

Gunaydın Adana MT. Yarın Mersin MT olarak Korbogazında karda sucuk yapmaya gidilecek. Muhtemel katılım listesi.
1.Yurekce (Sencer) ve arkadaşı ile gelebilir. GSR600
2.Gezgin_33 (İbrahim) ve buyuk olasılıkla esi funda CBF150
3.Srknbdm. (Serkan) KLE500
4.Zeplin_33
5.İbocan33

Katılmak isteyen arkadaşlar asagıdaki numaralardan bizlere ulaşabilir.

0 505 598 39 13 Yerekce. (Birinci aranacak kişi. Seyehat halinde iken gorusebildigi için.)
0 546 411 44 80 Gezgin_33 İkinci aranacak kişi. Biraz uzun caldırın saga cekip cevap vermem uzun surebilir.

Gunaydın Adana MT. Yarın Mersin MT olarak Korbogazında karda sucuk yapmaya gidilecek. Muhtemel katılım listesi.
1.Yurekce (Sencer) ve arkadaşı ile gelebilir. GSR600
2.Gezgin_33 (İbrahim) ve buyuk olasılıkla esi funda CBF150
3.Srknbdm. (Serkan) KLE500
4.Zeplin_33
5.İbocan33

Katılmak isteyen arkadaşlar asagıdaki numaralardan bizlere ulaşabilir.

0 505 598 39 13 Yerekce. (Birinci aranacak kişi. Seyehat halinde iken gorusebildigi için.)
0 546 411 44 80 Gezgin_33 İkinci aranacak kişi. Biraz uzun caldırın saga cekip cevap vermem uzun surebilir.

Ben katılamıyacam size iyi eğlenceler :cat::cat::cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın arkadaşlar....:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:34 ----------

Yaw hüseyin ne kadar güzel davet etmişsin arkadaşı :cyclopsan

Bu arada (huseyiny) Hüseyin kardeşime aramıza hoşgeldin diyim :rendeer::rendeer::rendeer:
en kısa zamanda tanışma dileğimle :cat:

He ya muzo devrik olmuş biraz galiba ...hatta devriktende öte bi şey olmuş...nasıl yaptım bu hatayı anlamadım...her halde geç saatte yazdığım içindir....bayağı uykum vardı o saatte...neyse artık anladınız siz ne demek istediğimi sanırım....

Büyük ihtimalle 14 şubat sevgililer günü olduğu için çalışa bilirim. Eğer işten kaça bilirsem Motorlarımın hepsini sattığım için sonradan Arabamla ekibe katıla bilirim. Şimdiden hayırlı ylculuklar, iyi eğlenceler.

yarın bütün günümü sevgilime ayıracağım

önce yağını boşaltıp yerine yenisini dolduracağım

sonra lastiklerini parlatacağım

sora vs ,vs ....

Selam herkese....

Arkadaşlar biz bir kaç motor yarın sabah Tarsus molada buluşacağız....gidilecek istikamet için kesin karar vermedik.... bir kaç seçenek var önümüzde...ya tekir tarafına gideceğiz pirzola için , ya at adağına tavuk yemeğe yada mersine balık yemeğe....yarın molada kara vereceğiz...gelmek isteyen arkadaşlar saat 10 dan önce molada olsunlar çünkü hareket tam 10 da olacak...

görüşmek üzere ....

Büyük ihtimalle 14 şubat sevgililer günü olduğu için çalışa bilirim. Eğer işten kaça bilirsem Motorlarımın hepsini sattığım için sonradan Arabamla ekibe katıla bilirim. Şimdiden hayırlı ylculuklar, iyi eğlenceler.

yusuf istanbul için sanada öğretmenevinden yer ayırayımmı.

Selam herkese....

Arkadaşlar biz bir kaç motor yarın sabah Tarsus molada buluşacağız....gidilecek istikamet için kesin karar vermedik.... bir kaç seçenek var önümüzde...ya tekir tarafına gideceğiz pirzola için , ya at adağına tavuk yemeğe yada mersine balık yemeğe....yarın molada kara vereceğiz...gelmek isteyen arkadaşlar saat 10 dan önce molada olsunlar çünkü hareket tam 10 da olacak...

görüşmek üzere ....

güle güle gidin güle güle gelin yalnız çok gülmeyin.:queen:

bu arkadaslar kım olcakmıs huseyın bey

sen ben o ,biz siz onlar....yani yolu sevgiden geçen herkeş....valla ümüdüm kim gelir kim gelmez bilmiyorum....muzo var ben varım bildiğim o kadar...ama gelmek isteyen tüm dostları bekliyoruz.......sende gelirsen süper olur......

Adana İl Temsilcisi
herkese merhaba,bugün hava çok güzel,değerlendiren arkadaşlarıma iyi eğlenceler diliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar