ya muzaffer abi o gün sen gelmedin,gezi muhabeti attılar ortaya nereye gidelim,ne yapalım diye ee hadi kar topu oynayalım kar görelim ee tamam dedik liste yaptılar,paralar toplandı geçen hafta yağışlıydı gidilmedi bu haftadas yağışlı denildi iyi dedik,ama adamlar gitmişler sen olsan ne yaparsın
Valla haklısın Cengiz abi....sana da helal olsun be kanki....zaferim sanada helal olsun valla iyi organize olmuşsunuz...
ee bizim niye haberimiz yok geziden,hem hava kapalı diye kimse bir yere gitmiyor deniliyor hemde kaçamak,bundan sonra bende bir yere gelmiyorumr:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 ----------
Endurocu01, fazerr+, celikgürsel+ bunlarda aşağıdan okuyanlar,allah için bir yorum yazın be
abi bunlar ptt ci olmuşlar yani gidemesekde haberimiz olsaydı beeer:
yok yok,bir kopukluk var,adam seçmece var ben bunu çıkartırım bundan,bundan sonra bende aynısını yapacam
yok koçum ya iki hafta önce lste yaptılar,hatta paraları peşin aldılar ondan sonra geziye gidiyorlar ve haberimiz yok,telefon denilen alet var alo de biz gidiyoruz arabalarla katılırmısınız de,adam mı yiyoruz bundan sonra bende çarşamba toplaşmalarını adamına göre yapacam
[
haklısın cengizim.yalnız ben değilde yüksel siteye giriyor.haberin olsun.yalnız haber verselerdi bende gelirdimmmm.aynen sana katılıyorum cengiz
ya muzaffer abi o gün sen gelmedin,gezi muhabeti attılar ortaya nereye gidelim,ne yapalım diye ee hadi kar topu oynayalım kar görelim ee tamam dedik liste yaptılar,paralar toplandı geçen hafta yağışlıydı gidilmedi bu haftadas yağışlı denildi iyi dedik,ama adamlar gitmişler sen olsan ne yaparsın
haklısın kardeş.
bu iş organize suça girer.ağır cezası var.r:
Valla haklısın Cengiz abi....sana da helal olsun be kanki....zaferim sanada helal olsun valla iyi organize olmuşsunuz...
İyi Pazartesi'leri Millet :cat:
Ciğerim ben olay mahaline gittiğimde (yerel saatlerle 13:30 gibi) Mustafa abi sucuğu yemiş, ağaca sırtını dayamış, kürdanla dişini karıştırıyordu...Ama sağolsun kim sucuğun parasını verdiyse...Artan sucuk nerde bilmiyorum :bounce:
Pazar günleri büyüklerimin halini hatırını sormam bak sucuk kazandırdı bana :queen:
bundan sonra bende çarşamba toplaşmalarını adamına göre yapacam
[
bu gidişle zaten bi daha etkinliklere katılmayacam gibi duruyor (insanı soğutuyorlar)ale:
İstenmeyen yere ne giderim nede sorarım :bounce: