[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
ya muzaffer abi o gün sen gelmedin,gezi muhabeti attılar ortaya nereye gidelim,ne yapalım diye ee hadi kar topu oynayalım kar görelim ee tamam dedik liste yaptılar,paralar toplandı geçen hafta yağışlıydı gidilmedi bu haftadas yağışlı denildi iyi dedik,ama adamlar gitmişler sen olsan ne yaparsın

haklısın kardeş.

Valla haklısın Cengiz abi....sana da helal olsun be kanki....zaferim sanada helal olsun valla iyi organize olmuşsunuz...

bu iş organize suça girer.ağır cezası var.:pr:

ee bizim niye haberimiz yok geziden,hem hava kapalı diye kimse bir yere gitmiyor deniliyor hemde kaçamak,bundan sonra bende bir yere gelmiyorum:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 ----------

Endurocu01, fazerr+, celikgürsel+ bunlarda aşağıdan okuyanlar,allah için bir yorum yazın be

abi bunlar ptt ci olmuşlar yani gidemesekde haberimiz olsaydı beee:pr:

yok yok,bir kopukluk var,adam seçmece var ben bunu çıkartırım bundan,bundan sonra bende aynısını yapacam

yok koçum ya iki hafta önce lste yaptılar,hatta paraları peşin aldılar ondan sonra geziye gidiyorlar ve haberimiz yok,telefon denilen alet var alo de biz gidiyoruz arabalarla katılırmısınız de,adam mı yiyoruz bundan sonra bende çarşamba toplaşmalarını adamına göre yapacam
[

haklısın cengizim.yalnız ben değilde yüksel siteye giriyor.haberin olsun.yalnız haber verselerdi bende gelirdimmmm.aynen sana katılıyorum cengiz

ya muzaffer abi o gün sen gelmedin,gezi muhabeti attılar ortaya nereye gidelim,ne yapalım diye ee hadi kar topu oynayalım kar görelim ee tamam dedik liste yaptılar,paralar toplandı geçen hafta yağışlıydı gidilmedi bu haftadas yağışlı denildi iyi dedik,ama adamlar gitmişler sen olsan ne yaparsın

Hiiiç kimse kusura bakmasın, herhangi bir planlama yapılmadı tamamen plansız oluştu. Biz ailecek gidecektik ama arayan arkadaşlar bizde gelecez diyip geldi. Burda yapacak bir şeyimiz yok tabikii. Sizde arasaydın ve gelmek isteseydiniz tabiki gelebilirdiniz ama niye aramadınız diye sorarsanız biz kimseyi aramadıkki sizi arayalım :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:12 ----------

haklısın kardeş.

bu iş organize suça girer.ağır cezası var.:pr:

Siz baştan PTT diye tuturdunuz ben daha ne diyim size :p:p:p

İyi Pazartesi'leri Millet :cat:

Valla haklısın Cengiz abi....sana da helal olsun be kanki....zaferim sanada helal olsun valla iyi organize olmuşsunuz...

Ciğerim ben olay mahaline gittiğimde (yerel saatlerle 13:30 gibi) Mustafa abi sucuğu yemiş, ağaca sırtını dayamış, kürdanla dişini karıştırıyordu...Ama sağolsun kim sucuğun parasını verdiyse...Artan sucuk nerde bilmiyorum :bounce:

Pazar günleri büyüklerimin halini hatırını sormam bak sucuk kazandırdı bana :queen:

İyi Pazartesi'leri Millet :cat:

Ciğerim ben olay mahaline gittiğimde (yerel saatlerle 13:30 gibi) Mustafa abi sucuğu yemiş, ağaca sırtını dayamış, kürdanla dişini karıştırıyordu...Ama sağolsun kim sucuğun parasını verdiyse...Artan sucuk nerde bilmiyorum :bounce:

Pazar günleri büyüklerimin halini hatırını sormam bak sucuk kazandırdı bana :queen:

Kapımız ve soframız tüm dostlara açıktır :cat: bu gidişle zaten bi daha etkinliklere katılmayacam gibi duruyor (insanı soğutuyorlar) :pale:

İstenmeyen yere ne giderim nede sorarım :bounce:

Adana İl Temsilcisi
bundan sonra bende çarşamba toplaşmalarını adamına göre yapacam
[

bu gidişle zaten bi daha etkinliklere katılmayacam gibi duruyor (insanı soğutuyorlar) :pale:

İstenmeyen yere ne giderim nede sorarım :bounce:

her iki arkadaşımın yaklaşımının doğru olmadığını düşünüyorum.birden fazla insanın olduğu yerde,mutlaka fikir farklılıkları ortaya çıkacaktır.önemli olan,birbirimizi kırmadan,ortak bir fikirde buluşmaktır.hepimiz belli bir yaşa gelmiş insanlarız.lütfen birbirimize karşı daha anlayışlı olalım derim dostlarım.hepinizi seviyorum.:):rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bora haklısın aklı başında insanlarız, bir sinir patlaması yaşattılar helal olsun sizlere,organize işler bunlar geçelim bunları,alo demek çok zor değil be muzocum,demekki biz hala aile olamamışız:salut:

iyi akşamlar arkadaşlar.:rendeer:

aslında bence boşuna dargınlık oluyor. burda herkes birbirini çok seviyor ve sayıyor. biliyorsunuz geçen hafta geziye gidilecekti yagıştan dolayı gidemedik. bu pazar gideriz dedik ama sabah kalktığımızda yine yağmur yağıyordu bu yağmurda çamurda motor gezisi olmaz diye siteye bile yazılmadı. bizlerde her hafta motorlarla geziye gittiğimizden dolayı çocuklara birtürlü vakit ayıramıyorduk. geziylede ilgili bir program olmayınca bu yagışlı havayı çocuklarla böyle değerlendirelim dedik. bu arada tayfun ve mustafa abi beni aradı bugün neyapıyoruz dediler. bende çocuklarla böyle bir pilanımız var dedim. onlarda arabalarıyla katıldılar. zaten zafer abide öğlen sonu kalkmamıza yakın bir saatde geldiler. bunda bir art niyet yok hepimiz dostuz.
sucuklara,da gelince evet iki hafta önce gezi pilanı yapıldı hatta alınacak sucuk paraları dahi toplandı. bende kişi sayısına yetecek kadar olan sucukları aldım, ve sucuklar bende şu an beklemede duruyor inşallah havanın güzel olduğu zamanda sucukları yeriz.
eğer kabul edilmezse toplanan sucuk paralarını çarşamba toplantısında tekrar para veren herkese iyade ederim.
cengiz abi alttan okuyup okuyup geçiyorsun diyorsun,da ben o saatlerde siteye girmiyorum, ki iş yerindede internetim yok biliyorsun.
tüm adana mt doslarıma sevgiler.:rendeer:

dağıtırım uleeeeennnnnnnnn,benim derdim sucuk falan değil,birliktelik beraberlik, madem ailecek kendi aranızda gezdiniz siteye niye attınız,kim olsa alınır kardeşiiiiiiiiiiiim,ben yine hepinizi seviyem en çokda muzonun nargilesini,bir daha tekrarlanmaz inşallah yoksa çok kötü yaparım haberiniz olsun:pr:

Adana İl Temsilcisi
hah şöyle yav.bizdeki birliktelik,hangi MT'de var.bakım bakalım.hatırlamayanlara hatırlatmak için birkaç kare.daha da merak edenler,ADANA MT'nin diğer gezilerine baksınlar.::yanliss:
BU DA BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZİ ÇEKEMEYENLERE KAPAK OLSUN.:bounce:

bende zaten bunu kasttetmiştim yaw

ulen bana haber verseydinizde şu önceden parası toplanıp alınan sucuktan nasiplenseydik bireeee:queen:gerçi beleş sucuğun tadını şimdik çok merak ettim.gürselim çarşanbaya şu sucuktan getirsende yesek beeeeeee.yarasın :bounce::bounce:DOKDORUMMMMMM gökhanımmmmm nasılsın:rendeer:

Heeeyt ... ortalık karışınca katılımda arttı ha.....hemen yatışmayın yaw ...aynı eski günlerdeki gibi herkes burda ....baksana gürselim hatta zafer bile girdi siteye....muzaffer abide geldi.....hey yavrum be....hadi karıştıralım bi daha ortalığı....:p

Günaydın Millet

Hüseyin'im ciğerim sen hiç Gürsel'in sucuklarından yedinmi? :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar