Merhaba dostlarım, hayırlı haftlar dilerim :cat:
selamın aleyküm millet geziye gelemedik resimler le avunuym baareale:
herkese merhabalar.bende aranıza katıldım.ismim ahmet fırat sepetçi.adanalıyım.servis teknisyeniyim.24 yaşındayım.motorsiklet benim için önemli bir ulaşım aracıdır.işşallah kendim maddi olarak iyi olduğumda daha iyi motor alacağım.şimdilik motorumdan memnunum ve isminide kararbomba koydum.mz olarak çok bakımlıdır.her yola onunla giderim.çok şükür beni yolda hiçbirzaman bırakmadı.160 km herzaman görür.sizlerle tanışmak dileklerimle tekrar herkese merhaba.
teşekür ederim bora abi.tanıştığıma memnun oldum.buarada gezilere gelebilirmiyim.kural varmıdır.sizin başkanınız kimdir
Günaydın arkadaşlar :rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:52 ----------
Bizim 1.başkanımız (Fazerr) Muzaffer :cat: 2.başkanımız (Adanalı) Bora :cat: 3.başkanımız henüz seçilmedi :mrgreen:
Günaydın arkadaşlar :rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:52 ----------
Bizim 1.başkanımız (Fazerr) Muzaffer :cat: 2.başkanımız (Adanalı) Bora :cat: 3.başkanımız henüz seçilmedi :mrgreen:
teşekkür ederim.sizlerle tanışmak isterim ilk toplantınızda geleceğim.peki bu gurubun kuralları varmı.kurallarını bilirsem daha iyi olur.yanlış bir şey yapmak ve sizlere uyum sağlamak açısından önemli bir kırıterdir.bunları bilmek isterim.
Kısacası bizde herkes başkan.![]()